Cilginlikta Son Nokta .. Motorlarimizla Turkiye'ye Gelecegiz .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
abi herkes gelmeyi düşünüyor geri dönüşü niye düşünmüyor heyecanla zevkle türkiyeye gelirken gelinir birde bunun geri dönüşü var ve çok sıkıcı ve tehlikeli olur bence iyi bir arabayla hep birlikte değişerek gelin bana kalırsa çılgınlığı bende çok severim ama 3000 km bu şehirler arası yolculuk değil ki. Tabi birde şöyle bir durum var 1 hafta da geze geze dinlene dinlene geliriz derseniz olur o zaman. O kadar da vakit olmadığına göre gerisine siz karar verin

Geri dönüşü olacakmıydı :ehe

AHMED...

AHMED...

Üye
:D mazlum belçikada yaşıyor muhakkak geri dönüş olacaktır :ehe

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
:D mazlum belçikada yaşıyor muhakkak geri dönüş olacaktır :ehe

Hahaa .. :D Motorla Veya Motorsuz .. Dedigin Gibi Illa Geri Donus Olacak Yanee .. :D

Ama Arkadaslar Bizde 3 Gun Durmaksizin Motorlarin Ustunde Gaz Verecegiz Turkiye'ye Gelene Kadar Demiyoruzz ..

Her 350 - 500 Km'de Mola Vermeyi Dusunuyoruz .. Iste Belimiz Dinlesin .. Tabiki Bel Mel Kalmaz 3 Gun Surersek Motoru .. =]

Amaa Bencede Geliriz .. Ki Karar Verdik Gelecegizde .. =] Ama Ne Kadar Benzin Parasi Gider Orasini Kestiremedigimiz Icin ..

Biraz Daha Para Biriktirmeye Karar Verdik .. =]

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlısıyla gelin :)

haltie

haltie

Üye
Istediğin kadar dinlen o mesafe yorar hem alışık değilsin hem motor uzun yol motoru değil Allah korusun tabi ama dikkat et benim fikrim yapma zaten o yorgunlukla bizim trafiğe gireceksiniz zor olur

greenmile

greenmile

Üye
otostopla gelseniz ya tam çılgınlık işte :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
1 haftada kamp kura kura gelsenizde olur :D

AHMED...

AHMED...

Üye
karar verdiyseniz üstad hayırlısıyla kazasız belasız gelin gidin inşallah :)

maxirabit

maxirabit

Üye
Super s. İle okadar yol gelirseniz dönüş yoluna gelmeden bel ağrısından fıtık olursunuz. Kendimden biliyorum yaklaşık bi 120km sonra beni benden alıyordu eğik durmaktan. Bendede r1 vardı ama dediğim gibi super s. Uzun yola gelmez başta belim ağrıyor diyip gaza yükleniyorsunuz sonrası mağlum filim şeridi gibi akıyor. Size tavsiye edeceğim uzun yol için goldwing onun üstüne yok zaten ama o olmazsa bmw'nin naked serilerileri var onlarda rahat oluyor. Yada hiç olmadı bir adet f650

- - - Eklendi - - -

triumphdaytona675.files.wordpress.com/2008/09/photo3.jpg

charley borman,motorsikletle dünya turu yaptılar ingiltereden başlayıp capetown a kadar sürdü

• Beğen
Tepkiler: haltie
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Super s. İle okadar yol gelirseniz dönüş yoluna gelmeden bel ağrısından fıtık olursunuz. Kendimden biliyorum yaklaşık bi 120km sonra beni benden alıyordu eğik durmaktan. Bendede r1 vardı ama dediğim gibi super s. Uzun yola gelmez başta belim ağrıyor diyip gaza yükleniyorsunuz sonrası mağlum filim şeridi gibi akıyor. Size tavsiye edeceğim uzun yol için goldwing onun üstüne yok zaten ama o olmazsa bmw'nin naked serilerileri var onlarda rahat oluyor. Yada hiç olmadı bir adet f650

- - - Eklendi - - -

triumphdaytona675.files.wordpress.com/2008/09/photo3.jpg

charley borman,motorsikletle dünya turu yaptılar ingiltereden başlayıp capetown a kadar sürdü

Haklisin Kardesim Sende .. Ama Baska Motorumuz Yok .. Mecbur Bunlarla Gelecegiz ..

Belimiz Kirilsada .. Fitikta Olsak Gelmeye Karar Verdik .. =]

Ayrica Bilgilendirme Icin Sonsuz Tesekkurler .. ;]

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ben honda xl200 ile istanbuldan izmire gidebilirmiyim :zzz: :D

maxirabit

maxirabit

Üye

Haklisin Kardesim Sende .. Ama Baska Motorumuz Yok .. Mecbur Bunlarla Gelecegiz ..

Belimiz Kirilsada .. Fitikta Olsak Gelmeye Karar Verdik .. =]

Ayrica Bilgilendirme Icin Sonsuz Tesekkurler .. ;]
Ne demek:)
Bu arada gece yolculuk yapmayı düşünüyorsanız.Isıtmalı kıyafet falanla lazım:)
Isıtmalı elcik,ısıtmalı eldiven vs. Bel koruyucusu çok lazım olucak onunla destek olur uzun yolda.
Soğuk hava için lastik ısıtıcı bile lazım çünkü,lastikler ne kadar sıcak olursa yolada o kadar iyi tutunur:)
Başta filitleri sıfırlayın derim,lastik basınçları acil yardım çantaları en sağlamından kask.
Masrafta bayağı fazla olacak,size tavsiyem korunmasız alanlardan gitmemek ve bazı uzun yolları motorsikleti toplu taşıma araçları vapur,tren vb gibi araçlarla gitmek size ekstradanda rahatlık sağlar:)

- - - Eklendi - - -

laf olsun diye yazmıştım ben :) ayrıca motorum yok ama en yakın zmanda Honda CRF450X Enduro almayı düşünüyorum
200lükle yokuş yukarı tıkanır,kavasaki klr veya 600lük bir serii çok daha iyi olacaktır:)

aleranol

aleranol

Üye
bence beliniz ağrır. Eğer triatloncu ironman değilseniz sizi kesin harap eder. Ayrıca onunla hız isteyeceksiniz ki bu da tehlikeli. Ben şahsen crosslara ilgi duyarım sebebide bisiklet kadar rahat olmasıdır. Ha eğer bişey olmaz belim ağrımaz dersen bin gel. Çok uzun sürer buarada.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
motorlar görünürde sağlam ama sizinkileri bilemem :) sizinkilerde iyiyse gelirsiniz bence :) millet Türkiye'yi felan turluyo sizde gelirsiniz bence :)

maxirabit

maxirabit

Üye
Aslında şu var freeway de istediğiniz hızla sorunsuzca gidilir ama yazınsa iş değişiyor.
Kamyon ve otobüs arkasına yaklaşmayın uzun yolda nedinini çok iyi biliyorsunuzdur heralde:)
O rüzgarla sizi kendine öyle bir çekiyor ki sanki vakumluyormuş gibi zor kurtuluyorsunuz:)

Buraxlive

Buraxlive

Üye
bi motor servisine sorsan daha garanti yanıt gelir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...