Cilginlikta Son Nokta .. Motorlarimizla Turkiye'ye Gelecegiz .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

konyarapp

Üye
arkadasim rr motosikletler oldugu icin oturus pozisyonunda sikinti yasarsin.endro olsa tamam sikinti yok ama siz bilirsiniz tabi.ayrica hava sartlari cok degisken olur tedbirinizi almalisiniz.ne bileyim su gecirmez tulumlarinizi yedek ekipmanlarinizi.bulgaristan halki pek tekin degil : ) yol kesmeler felan :) yol demisken yollarida berbat :) bunlari goz onune alin...ayrica bu cilginlik degil ki :) adamlar dunya turuna cikiyor motosikletle...hayirli yolculuklar :)

zaza

zaza

Üye
Kampta kursaniz 2 haftada da gelseniz yinede zordur. Benim arkadaslar sehirler arasi cikiyor kisa mesafede bile kendinden geciyorlar buda onlarin aliskin hali :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Hmm .. Kisacasi Zorlu Gecer Ama Gelirsiniz Diyorsunuz Yane .?

Tabe Arkadaslar Sonucta Ulke Degistiriyoruz .. Yanimiza Gerekli Gereksiz Herseyi Alacagiz ..

Insanlik Hali Sonucta .. Gorus Ve Fikirleriniz Icin Ayrica Tesekkurler ..

Biz Yinede Gelmeye Karar Verdik .. =]

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Yapmazsanız içiniz rahat etmicek belli :D Bakımları felan güzelce yaptırdıktan sonra kendine güveniyorsan eğer amerikaya bile gdersiniz m.etmeyin :D

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Yapmazsanız içiniz rahat etmicek belli :D Bakımları felan güzelce yaptırdıktan sonra kendine güveniyorsan eğer amerikaya bile gdersiniz m.etmeyin :D

Valla Oylee .. =]

Kesinlikle .. Bakim Suan Herseyden Onemli ..

Hayirlisi .. =]

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Bende yorum yapmak istedim öncelikle karar verdiyseniz hayırlısıyla gelin inşallah.
Ama bana kalırsa yarış motoru ile belinizi ağrıtmak yerine uzun yol motoru kiralamak daha mantıklı.Beliniz dayanmaz yorgun düşersiniz.
Yarış motoru her ne kadar yamahada olsa hararet yapacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca R1 in 360 bastığını söylemişsiniz benim bildigim kadarıyla en hızlı motor şuan suzukinin gsxr1300 modeli yani suzuki hayabusa oda yaklaşık 350 km leri görür yani R1 den o kadar hız beklenmez.

maxirabit

maxirabit

Üye
Bende yorum yapmak istedim öncelikle karar verdiyseniz hayırlısıyla gelin inşallah.
Ama bana kalırsa yarış motoru ile belinizi ağrıtmak yerine uzun yol motoru kiralamak daha mantıklı.Beliniz dayanmaz yorgun düşersiniz.
Yarış motoru her ne kadar yamahada olsa hararet yapacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca R1 in 360 bastığını söylemişsiniz benim bildigim kadarıyla en hızlı motor şuan suzukinin gsxr1400 modeli yani suzuki hayabusa oda yaklaşık 350 km leri görür yani R1 den o kadar hız beklenmez.
Hayabusa 1300lük:)
Birde 1400lük zzr var tabi hayabusadan da daha serii oluyor böylelikle:)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

Ne demek:)
Bu arada gece yolculuk yapmayı düşünüyorsanız.Isıtmalı kıyafet falanla lazım:)
Isıtmalı elcik,ısıtmalı eldiven vs. Bel koruyucusu çok lazım olucak onunla destek olur uzun yolda.
Soğuk hava için lastik ısıtıcı bile lazım çünkü,lastikler ne kadar sıcak olursa yolada o kadar iyi tutunur:)
Başta filitleri sıfırlayın derim,lastik basınçları acil yardım çantaları en sağlamından kask.
Masrafta bayağı fazla olacak,size tavsiyem korunmasız alanlardan gitmemek ve bazı uzun yolları motorsikleti toplu taşıma araçları vapur,tren vb gibi araçlarla gitmek size ekstradanda rahatlık sağlar:)

- - - Eklendi - - -

200lükle yokuş yukarı tıkanır,kavasaki klr veya 600lük bir serii çok daha iyi olacaktır:)

dostum sen bu işten anlıyorsun sanırım özele gelebilirmisin biraz muhabbet edelim 200lük almıcağım enduro düşünüyorum

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Hayabusa 1300lük:)
Birde 1400lük zzr var tabi hayabusadan da daha serii oluyor böylelikle:)

dostum kafam dalmış biraz düzelttim benim burda anlatmak istediğim kawasaki hayabusa değilde hayabusa piyasanın en hızlılarından oldugu halde max 350 görüyor yani r1 basamaz o kadr demek istedim. kawasaki konusuna gelince taraflı bir video gibi :)

maxirabit

maxirabit

Üye

dostum kafam dalmış biraz düzelttim benim burda anlatmak istediğim kawasaki hayabusa değilde hayabusa piyasanın en hızlılarından oldugu halde max 350 görüyor yani r1 basamaz o kadr demek istedim. kawasaki konusuna gelince taraflı bir video gibi :)
Belki ekstra turbo taktı yada hava filitresini değiştirdi yani:)
412 hayabusa ama oynanmış motor bunlar yani turbo chip vs var:)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
tamam ama hayabusa hız yapmaya elverişli ama r1 ile arasındaki farka bakar mısınız? hayabusa ağır ve yere yakın r1 ise havada r1 ile 300 den sonrası riskli diyorum ben. Hayabusa hertürlü basar :)

maxirabit

maxirabit

Üye
tamam ama hayabusa hız yapmaya elverişli ama r1 ile arasındaki farka bakar mısınız? hayabusa ağır ve yere yakın r1 ise havada r1 ile 300 den sonrası riskli diyorum ben. Hayabusa hertürlü basar :)
Aslında r1 daha elverişli hıza v.rossi az kazanmadı:D
Şu mantıktanda yola çıkabiliriz sende demişsin kasa hafif evet r1 daha hafif peki hafif olan daha hızlı olmaz mı ağır olan daha yavaş olmaz mı:D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

Aslında r1 daha elverişli hıza v.rossi az kazanmadı:D
Şu mantıktanda yola çıkabiliriz sende demişsin kasa hafif evet r1 daha hafif peki hafif olan daha hızlı olmaz mı ağır olan daha yavaş olmaz mı:D

honda xl200 yada yamaha wr125r alın işinize bakın ya :D

cukuleaks

Üye
Yolculuk için çapır abi. Baska tanimam (h)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Yamaha R1 Her Turlu 300'u Gecer Arkadaslar Rahat Olun ..

Az Denemedik Biz .. =]

Mert

Mert

Üye
Baştan diyim. Benzin burda 5 tl. Sonra vay efendim paramız bitti demeyin :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...