HTC One X+ mı iPhone 5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye

N9 u vereyim sana :P:

Ben insaat muh okuyorum seneye staj var diger 2 senede var simdi ordan para verseler bana 4ncu senenin sonunda bir cihaz patlatirim herhal ama para verirler mi acep bunu neden yazdım telefon hayvan kadar ama ozellikleri ve tasarimi cooook hosuma gitti ulan htc :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Ben insaat muh okuyorum seneye staj var diger 2 senede var simdi ordan para verseler bana 4ncu senenin sonunda bir cihaz patlatirim herhal ama para verirler mi acep bunu neden yazdım telefon hayvan kadar ama ozellikleri ve tasarimi cooook hosuma gitti ulan htc :D

benim de çok hoşuma gitti zaten bu ara büyük ekranlara sardım :D Note dan kat kat iyi telefon ama Jollayı görmem lazım Hasan :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin

staj yapan ogrencilere asgari ucretin 3/1'i maaş odenmek zorunda. Tabi staj yaptigin firmaya bagli olarak daha fazla da alabilirsin. Biz stajyer muhendis adaylarina 1250tl maaş veriyoruz:)

Uruloki

Uruloki

Üye

staj yapan ogrencilere asgari ucretin 3/1'i maaş odenmek zorunda. Tabi staj yaptigin firmaya bagli olarak daha fazla da alabilirsin. Biz stajyer muhendis adaylarina 1250tl maaş veriyoruz:)

Adres ver abi geliyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
Hatta o ladar para veriyorlarsa ben 3ncu senede bile patlatirim cihazı yurtdisindan alirim ohhh misss paraaaa

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

İyyyy ezik bu arada konu dagilmasin sonuç oyun uygulama istersen iphone 5 en az 32gb lik yok ben farklı bir sey ariyorum dersen htc j he ekranı buyukse senin icin one x+

emektar hala taş gibi maşallah :D
Ekran sorun olmaz. Sürekli iPhone5 ve Android modelleri arasında kalıyorum, bakıcaz artık

avcitalip

avcitalip

Üye

emektar hala taş gibi maşallah :D
Ekran sorun olmaz. Sürekli iPhone5 ve Android modelleri arasında kalıyorum, bakıcaz artık

aynı sıkıntı bendede var ama iPhone 5 daha baskın duruyor çünkü s3 kullanıyorum bir sürü optimasyon sorunları falan var programlarda ve oyunlarda geçen gün Speed Car diye bir oyun var bilmeyen yoktur içinizde dersanede onu oynuyordum 12000 Puan yaptım ve arabayı çarpmadığım için dersten sonra devam ederim dedim,o ne dersin 22-25'inci dakikalarında telefon yanmaya başladı cebimde duruyordu bacağımı yakmaya başlayınca hemen hocaya çaktırmadan telefonu çıkartıp oyunu kapattım sonra telefon normale döndü,bu oyunu galaxy pocket bile oynar kanımca yani :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt