Iki arada bir dere de kaldim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ofluorhann

Üye
    Konu Sahibi
Iki arada bir dere de kaldim
Arkadaşlar ben telefon almak istlyorum ama bir türlü karar veremedim sizin yardımınızı almak istedim:
Samsung Galaxy Ace Plus mı?
Sony Xperia Tipo mu?
Sony xperianın android i 4.0 olduğu için bi de sony nin telefonlarına ilgi duyduğum için tipoyu istiyorum
Fakat ace plus birçok özelliği tipo dan daha iyi şimdi android 4.0 için tipoyumu alıyım yoksa ace plusı mı??

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Ace plus jb 4.1 alacak diye bilyorum :)

- - - Eklendi - - -

Bence ace plus

ofluorhann

Üye
    Konu Sahibi
Ace plus jb 4.1 alacak diye bilyorum :)

- - - Eklendi - - -

Bence ace plus

O zaman daha kötü adobe android in 4.0 dan sonrası için desteğini kaldırmış.Bi de telefonu sonradan güncellemek iyi gelmiyor bana çünkü adamlar telefonu ilk yapımında o android sürümüne göre yapmış güncelleme gelince telefonda aksilikler çıkabilir diye düşünüyorum hemen çıkmasa bile biraz zaman geçtikten sonra çıkmaz mı bu konuda da yanlış bilgim olabilir aydılatırsanız çok sevinirim.

Kerim.

Kerim.

Üye
ace plus cok daha ustun

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
O zaman daha kötü adobe android in 4.0 dan sonrası için desteğini kaldırmış.Bi de telefonu sonradan güncellemek iyi gelmiyor bana çünkü adamlar telefonu ilk yapımında o android sürümüne göre yapmış güncelleme gelince telefonda aksilikler çıkabilir diye düşünüyorum hemen çıkmasa bile biraz zaman geçtikten sonra çıkmaz mı bu konuda da yanlış bilgim olabilir aydılatırsanız çok sevinirim.

her yeni guncelleme iyidir.
Zeten yeni guncelleme yaparak eski surumun egsiklerini gidermis olyolar.
;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Adobe flash desteğide olmayacak onuda göz önünde bulundurursak

flashı apk ile yüklersin yüklemesen bile zaten artık hiçbir telefonda flash olmayacak hiç dert etme. tipoda alsan marketten flash playerı indiremeyeceksin.

alaStar

alaStar

Üye
Ace 2

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ace plus :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt