Peş Peşe Gelen Gidişler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Peş Peşe Gelen Gidişler
Arkadaşlar 15 Dk Önce Foruma Girdim Zannediyorum 3 Kişi Gitme Kararı Almış Kabız Civciv Birinci Zannediyorum Böyle Devam Ederse 2 Güne Konu Dışında Kimse Kalmayacak Gibi Noluyor Anlamadım Ki :cnfsd:

ELumia

ELumia

Üye
Sürü psikolojisi. :hmmm

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
olabiliyor böyle olaylar insanlar hayatlarına yol verecek virajlarda sadece hedefe kitlenirler yani ilgilenmeleri zaman ayırmaları gereken daha önemli şeyleri var

- - - Eklendi - - -

Sürü psikolojisi. :hmmm

:nono:

pelın_

:hmmminanmıyorum ben şuanda

greenmile

greenmile

Üye
Maxicep eski günlerini mumla arıyor diye bilirim.Bu söylemlerime yönetim kızar mı bilinmez ama günden güne site eski tadından uzaklaşıyor,bunun sebepleri nelerdir tartışılır.

• Beğen
Tepkiler: minoo
haltie

haltie

Üye
Önce uzun süredir burada olan birisi olarak diyorum böyle dönemler çok oldu eski konulara bakın % 90 şuan hiç aktif olmayan üyelerdir.

Ben maxicepte bazı zamanlar pro indiririm, bazı dönemler spor bölümüne dadanirim, bazı bölümlerde sadece izlerim bazı dönemlerdede paylaşım yaparım, mesele burayı ne olarak gördüğümüzle alakalı.

Suanki duruma en güzel özet kimler geldi kimler geçti şarkısı :)

Sadece gökhan kısa süreli ban attı etkin bir arkadaştı onun yokluğunu hissederim.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Zor günler yaşanıyor diyebilirim anlam vermek güç birden peşpeşe gelen ayrılıklar garip gerçekten biri birinden etkiliyor ya da başka sebeplerde olabilir tabi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1 nisan şakası gibi yahu,hayırdır inşallah

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Maxicep eski günlerini mumla arıyor diye bilirim.Bu söylemlerime yönetim kızar mı bilinmez ama günden güne site eski tadından uzaklaşıyor,bunun sebepleri nelerdir tartışılır.

Yonetim Tartisilmali ..

esokmen

esokmen

Üye
Herkes kendi kararinin geregini yapmalidir.

paradox07

paradox07

Üye
Hayırdır ya kimler gitti?bi kaç saat girmedik olanlara bak:)

__xXx__

__xXx__

Üye
forumun yetkilileri değil üyeleri tartışılmalı mod yada admin olanlar sorun çıkaranlar değil bazı üyelerdir yönetim forumun üyelerinden önce forumun lehine kararlar vermelidir ben şu an sıkıntı olan yönetici göremiyorum

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
forumun yetkilileri değil üyeleri tartışılmalı mod yada admin olanlar sorun çıkaranlar değil bazı üyelerdir yönetim forumun üyelerinden önce forumun lehine kararlar vermelidir ben şu an sıkıntı olan yönetici göremiyorum

'Sen' Goremiyorsun ..

__xXx__

__xXx__

Üye

'Sen' Goremiyorsun ..

dediğim gibi yöneticiler için önce forumun düzenli işleyişi gelir eğer üye gereksiz yada forumun işleyişini bozacak yorum konu vs görürse gerekeni yapar tavsiyem suçu önce kendinde ara ama kendine karşı tarafsız ol

minoo

minoo

Üye
Sınav, iş, güç, aile, dersler... Bu gibi konularda sorun yaşamamak için siteden dönemsel uzaklaşan insana saygı duyarım. Yönetimde de bu şekilde yetkileri alınan, tekrar döndüğünde yetkileri ile kaldığı yerden devam eden arkadaşlarımız oldu.
Dediğim gibi öncelikleri olup uzaklaşan insana saygı duyarım ama o yoksa ben de yokum diye gidene de gülerim.
Yolları açık olsun. Ama biliyoruz ki 258742697145287327 kere gördüğümüz gibi geri dönecek, hiç bir şey olmamış gibi devam edecek, belki tanınmamak için başka üyelikler ile izleyecekler..

Keyifli forumlar arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt