Adobe Flash desteği OLMAYAN telefon ne kaybettirir

Sponsorlu Bağlantılar

ekicionur

Üye
    Konu Sahibi
Adobe Flash desteği OLMAYAN telefon ne kaybettirir
Androit telefon almayı planlıyorum fakat paramın yettiği ve tüm istediğim özellikleri karşılayan telefonlarda Adobe flash desteği yok bu bana ne kaybettirir youtube ve benzeri sitelerden dizi vs videolar izleyemezmiyim ayrıca facebook oyunları gibi flash oyunları oynayamazmıyım. Flash destekli siteleri görüntüleyemezmiyim örneğin htc desire x gibi telefonlar soruma cevap verenlere şimdiden çook teşekkürler

Kerim.

Kerim.

Üye
kardes desire x alma sakin.flash player ise bu hareketli reklamlari,her sitedeki videolari acar.oyunlar hakkinda bilgim yok.faceten oyn oynamam.ama zaten bence o oyunlar icin fare ve klavye lazim.telefondan rahat olmaz bence

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
adobe artık mobil cihazlara destek vermeyecegini açıkladı devir html5 devri artık

15097

15097

Üye
[ENGİN];5376498' Alıntı:
adobe artık mobil cihazlara destek vermeyecegini açıkladı devir html5 devri artık
:evet:

Kerim.

Kerim.

Üye
[ENGİN];5376498' Alıntı:

olsun.apk lar ne gune duruyor:oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yakın zamanda apk'larda işe yaramayacak

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
siteler html5 formatına geçecek

15097

15097

Üye
ve iDevice'lardaki flash problemi de çözümlenmiş olacak :kıskıs:

avcitalip

avcitalip

Üye
flash playeri olmayan telefon gerçek android değildir !

amcalu1

amcalu1

Üye
Adobe Nettin sen

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende yok suan:( pek ihtiyacim olmuyo arada puffin kullaniyorum kotu ama is goruyor.

DaNq3rB0y2

Üye
alın android size flaşsız neye yarar alayına symbian

avcitalip

avcitalip

Üye

flashsız telefonların donanımları kaliteli oyunları açamıyacakları için flash playersiz üretiliyor zaten :ah,Ace'a bir şekilde yükleyen vardı onun donanımı yine aşırı kötü değil ama bir Galaxy Y,Mini,Pocket Gibi telefonlar için aynı şeyi söyleyemem :evet:

Kerim.

Kerim.

Üye

flashsız telefonların donanımları kaliteli oyunları açamıyacakları için flash playersiz üretiliyor zaten :ah,Ace'a bir şekilde yükleyen vardı onun donanımı yine aşırı kötü değil ama bir Galaxy Y,Mini,Pocket Gibi telefonlar için aynı şeyi söyleyemem :evet:

sen yanlis anladin galiba.ben baskadima dedim onu:hmmm

Üst Alt