hiçbişey kaybettirmez.

nasıl ya ? adam youtube'tan başka bir yerde doğru dürüst video izleyemez ki![]()
[ENGİN];5376589' Alıntı:siteler html5 formatına geçecek

youtube için de androidde program var zaten hem hızlı hem kullanışlı ben tarayıcıdan değil programdan giriyorum youtuba
youtube için de androidde program var zaten hem hızlı hem kullanışlı ben tarayıcıdan değil programdan giriyorum youtuba
bende programdan giriyorum,youtube'tan bir şekilde izleniyor Corby'ler hatta benim 6260'ım bile youtube'tan video izleyebiliyordu 
Flash desteği, oyun-uygulama çeşidi dışında "Alo" demek için de android aramayın bence
En azından şarjı uzun süre giden bir cihaz alın 
onu demedimbende programdan giriyorum,youtube'tan bir şekilde izleniyor Corby'ler hatta benim 6260'ım bile youtube'tan video izleyebiliyordu
![]()

olsun.apk lar ne gune duruyor![]()
hiçbir şey değil ama az şey kaybettirir ama artık android'de yavaş yavaş flashı bıraktıgı için bir şey kaybettirmezhiçbişey kaybettirmez.

Güzel ama henüz bir çok site html5 desteği vermiyor malesef...Html 5 guzel

Ne yazık ki..Güzel ama henüz bir çok site html5 desteği vermiyor malesef...![]()
hiçbir şey değil ama az şey kaybettirir ama artık android'de yavaş yavaş flashı bıraktıgı için bir şey kaybettirmez![]()
Ne durumu
iPhone'larda durum ne ?
?Güzel ama henüz bir çok site html5 desteği vermiyor malesef...![]()
Güzel ama henüz bir çok site html5 desteği vermiyor malesef...![]()