Adobe Flash desteği OLMAYAN telefon ne kaybettirir

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hiçbişey kaybettirmez.

Emre MUTAR

Üye
adobesiz android ne işe yarar

cengizba

cengizba

Üye

nasıl ya ? adam youtube'tan başka bir yerde doğru dürüst video izleyemez ki :ehe

youtube için de androidde program var zaten hem hızlı hem kullanışlı ben tarayıcıdan değil programdan giriyorum youtuba

avcitalip

avcitalip

Üye
youtube için de androidde program var zaten hem hızlı hem kullanışlı ben tarayıcıdan değil programdan giriyorum youtuba

onu demedim :) bende programdan giriyorum,youtube'tan bir şekilde izleniyor Corby'ler hatta benim 6260'ım bile youtube'tan video izleyebiliyordu :evet:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Ya diğer siteler ne olacak :) Flash desteği, oyun-uygulama çeşidi dışında "Alo" demek için de android aramayın bence :) En azından şarjı uzun süre giden bir cihaz alın :)
İlla oyun oynayacaksanız da 500 TL civarlarına alınacak "0" cihazla biraz zor.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

onu demedim :) bende programdan giriyorum,youtube'tan bir şekilde izleniyor Corby'ler hatta benim 6260'ım bile youtube'tan video izleyebiliyordu :evet:

Şuan ve bir kaç yıl daha problem çıkarır flash playersızlık ama sonra HTML5 oturmuş olur.Benim anlamadığım nokta ise Adobe neden durduk yere zaten HTML5 daha iyi diyorda bir kaç yıl sonra masaüstü sektördede kendini zor duruma düşürüyor.Adobe flashı çektikten sonra bir kaç yıl içerisinde ister istemez HTML5 oturacak bu sefer bilgisayarlarda da Flash player gereksiz denilmeye başlanıcak :hmmm

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
MrExpert

MrExpert

Üye
olsun.apk lar ne gune duruyor:oke:

İyide adobe güncellemeleri kesince symbiandaki flash lite den farkı kalmayacak Niye ? Çünkü flash tabanları oyunlar vs. sürekli güncellenir ve değişir adabo de ona göre kendini güceller zamanla değiştikçe ve güncellemede almyınca o eski apklar çöp olucak...

phasan

phasan

Üye
Html 5 guzel

cyber

cyber

Üye
hiç bişey

MrExpert

MrExpert

Üye
Güzel ama henüz bir çok site html5 desteği vermiyor malesef... :(

Ayrıca ekleyeyim siteleri 500$ karşılığı html5 port ediyorlar buyuk siteler bunu yapar ama normal sitelerin bunu yapacağını sanmam ...

15097

15097

Üye
youtube gecti mi ya? neden safari'den video izlememe izin vermiyor oyleyse :zong:

Üst Alt