15097
Üye
doğru
Zaten yok dememişkiIOS'ta flash yok Android'te var demiş bunun üzerine ikisinde de HTML5 var yani bu bir avantaj değil demiş
![]()

doğru
Zaten yok dememişkiIOS'ta flash yok Android'te var demiş bunun üzerine ikisinde de HTML5 var yani bu bir avantaj değil demiş
![]()

bu arada o hangi site merak ettim
Androidde yokmu? hemde iOS'dakinden daha iyisi varSafari 360 civarı skor elde ederken benim telefon :

neden?İphone 5
note2'den bahsediyorsunuz arkadaşlar. Yani android 4.1. Yani adobe flash player yok![]()

bu arada o hangi site merak ettim![]()

mevcut flash playerin guncellenmeye devam etmezse 6ay sonra symbiandali flash lite4e donecegini soylememe gerek var mi.![]()

apk de bir yere kadar.güncelleme gelmedikçe eskiyecek.en sonunda facebook taki oyunlar falan flash sürümünüzü yükseltin hatası verecek

iOS 5'li iPod touch ve iPhone'da denedim ikisinde de 344 çıktı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()

mevcut flash playerin guncellenmeye devam etmezse 6ay sonra symbiandali flash lite4e donecegini soylememe gerek var mi.![]()
olsun.benim icin onemi yok zaten ama flash player cok kullananlar icin kotuymus.
apk de bir yere kadar.güncelleme gelmedikçe eskiyecek.en sonunda facebook taki oyunlar falan flash sürümünüzü yükseltin hatası verecek![]()
olsun.benim icin onemi yok zaten ama flash player cok kullananlar icin kotuymus.
Android de internet iOS'dan her türlü daha iyi kabul etmek lazım
iOS 5'li iPod touch ve iPhone'da denedim ikisinde de 344 çıktı![]()

Android de internet iOS'dan her türlü daha iyi kabul etmek lazım![]()

note2 bence.mukemmel telefoniphone da guzel ama parasini haketmiyor
bana note2 daha makul geliyor. Iphone 5 in 4s den çok farkı yok,benim için hayal kırıklığı.. Note2 güzel cihaz androidden keyif alabileceğin ender telefonlardan.
iPhone'dan soğuttunuz beni yaben not2 derim. Not çok zevkli bir kullanıma sahipti. Not 2 de herşey katlandığına göre sorun çözülmüştürayrıca iphone5 büyük hayal kırıklığı bence

iPhone'dan soğuttunuz beni ya![]()
![]()
doğru ama.Steve Jobs gitti Apple'daki yenilikçilikde gitti.iPhone 5 ile 4s arasındaki genel farklara bakacak olursak:
iPhone'dan soğuttunuz beni ya![]()
![]()

bir NFC bile yok
doğru ama.Steve Jobs gitti Apple'daki yenilikçilikde gitti.iPhone 5 ile 4s arasındaki genel farklara bakacak olursak:
4"Ekran
Apple A6 çipset
birde S2 ile S3 arasındaki farklara bakın![]()