iPhone 5 mi Note II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
İphone 5

papakudioflu

papakudioflu

Admin
note2'den bahsediyorsunuz arkadaşlar. Yani android 4.1. Yani adobe flash player yok:)

Kerim.

Kerim.

Üye

mevcut flash playerin guncellenmeye devam etmezse 6ay sonra symbiandali flash lite4e donecegini soylememe gerek var mi.:hmmm

:hmmm olsun.benim icin onemi yok zaten ama flash player cok kullananlar icin kotuymus.:hmmm

- - - Eklendi - - -

apk de bir yere kadar.güncelleme gelmedikçe eskiyecek.en sonunda facebook taki oyunlar falan flash sürümünüzü yükseltin hatası verecek :)

:hmmm olsun.benim icin onemi yok zaten ama flash player cok kullananlar icin kotuymus.:hmmm

Elektr0

Elektr0

Üye
benim bu 2 cihaz hakkında fazla bilgim yok teknik özelliklerini felan biliyorum sadece ama Note 2nin kalem özelligi , İphone 5'inde DH.com da incelemede kamerası çok kaliteliydi...

aleranol

aleranol

Üye
ben not2 derim. Not çok zevkli bir kullanıma sahipti. Not 2 de herşey katlandığına göre sorun çözülmüştür:) ayrıca iphone5 büyük hayal kırıklığı bence

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
note2 bence.mukemmel telefon:dondum:iphone da guzel ama parasini haketmiyor

bana note2 daha makul geliyor. Iphone 5 in 4s den çok farkı yok,benim için hayal kırıklığı.. Note2 güzel cihaz androidden keyif alabileceğin ender telefonlardan.

ben not2 derim. Not çok zevkli bir kullanıma sahipti. Not 2 de herşey katlandığına göre sorun çözülmüştür:) ayrıca iphone5 büyük hayal kırıklığı bence
iPhone'dan soğuttunuz beni ya :ehe :P:

PriZm

PriZm

Üye

iPhone'dan soğuttunuz beni ya :ehe :P:
doğru ama.Steve Jobs gitti Apple'daki yenilikçilikde gitti.iPhone 5 ile 4s arasındaki genel farklara bakacak olursak:
4"Ekran
Apple A6 çipset

birde S2 ile S3 arasındaki farklara bakın :)

enterneoll

enterneoll

Üye
Note 2 nedeni ise büyük ekran ve modifikasyon. tarayıcı performansı

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

doğru ama.Steve Jobs gitti Apple'daki yenilikçilikde gitti.iPhone 5 ile 4s arasındaki genel farklara bakacak olursak:
4"Ekran
Apple A6 çipset

birde S2 ile S3 arasındaki farklara bakın :)
bir NFC bile yok :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt