Cilginlikta Son Nokta .. Motorlarimizla Turkiye'ye Gelecegiz .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Cilginlikta Son Nokta .. Motorlarimizla Turkiye'ye Gelecegiz .!
Ama Gelebilir Miyiz Onu Bilmiyoruz Arkadaslar ..

Burda 4 Arkadasiz Hepimizdede Motor Var .. Motorlarin Hepsi Yamaha R1 Ile Yamaha R6 ..

Benim Motorum Yamaha R6 .. Belcika'da Yasiyorum .. Turkiye Ve Belcika Arasinda 3100 & 3500 Km Var ..

Araba Ile Yaklasik 3 Gunde Turkiye'de Olabiliyoruz Genelde ..

Simdi Arkadaslarimizla Karar Verdik Motorla Turkiye'ye Gelecegiz Yazin ..

Soyle Motorlarin Temiz Bir Bakimini Yaptirsak, ( Yag, Teker, Motor, Fren, Balata )

Herseyin Yenisini Takarsak Yada Temiz Bir Kontrolden Gecirirsek Turkiye'ye Gelebilir Miyizz .?

Kime Sorduysam Gidersiniz Dedi .. Ama Ben Hala Tedirginim ..

Sizce De Gelebilir Miyiz .? =]

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
gelebilirsin :oke:

yunus4554

yunus4554

Üye
yok gelemezsin motor dayanmaz üstelik çok tehlikeli

greenmile

greenmile

Üye
bulgaristan sakat hacı söyliyeyim

metawolf

metawolf

Üye
Ama Gelebilir Miyiz Onu Bilmiyoruz Arkadaslar ..

Burda 4 Arkadasiz Hepimizdede Motor Var .. Motorlarin Hepsi Yamaha R1 Ile Yamaha R6 ..

Benim Motorum Yamaha R6 .. Belcika'da Yasiyorum .. Turkiye Ve Belcika Arasinda 3100 & 3500 Km Var ..

Araba Ile Yaklasik 3 Gunde Turkiye'de Olabiliyoruz Genelde ..

Simdi Arkadaslarimizla Karar Verdik Motorla Turkiye'ye Gelecegiz Yazin ..

Soyle Motorlarin Temiz Bir Bakimini Yaptirsak, ( Yag, Teker, Motor, Fren, Balata )

Herseyin Yenisini Takarsak Yada Temiz Bir Kontrolden Gecirirsek Turkiye'ye Gelebilir Miyizz .?

Kime Sorduysam Gidersiniz Dedi .. Ama Ben Hala Tedirginim ..

Sizce De Gelebilir Miyiz .? =]

para sikintiniz yok ne yapacaginizi sasiriyorsunuz.

cukuleaks

Üye
Ne motordan ne biseyden anlarim. Fakat sadece soyle bi baktigimda bile soyle diyorum :

Saglam para dokup motorlarinizi tam donanimli yaparsaniz gelebilirsiniz bence. Ayrica motor dayanmayabilir. Anladigim kadariyla motorlariniz harley motor gibi seyahat motoru degil yaria notorlari. Yani uzun yollara dayanmaz o motorlar. Benim fikrim bu :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
para sikintiniz yok ne yapacaginizi sasiriyorsunuz.

Calisipta Kazaniyoruz Kardesim .. Sende Calis .. Allah Calisana Veriyor .. ;]

Arkadaslar Simdi Bulgaristan'in Neresi Sakat .? Yollar Mi .? Insanlari Mi .? Nesi .?

Ayrica Yaris Motorlari Neden Gelemesinki .? :/

cukuleaks

Üye

Calisipta Kazaniyoruz Kardesim .. Sende Calis .. Allah Calisana Veriyor .. ;]

Arkadaslar Simdi Bulgaristan'in Neresi Sakat .? Yollar Mi .? Insanlari Mi .? Nesi .?

Ayrica Yaris Motorlari Neden Gelemesinki .? :/

Uzun yollara dayanmazlar bence :/

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
R1 motor:

R2 motor:

Vay be motorlara bak :dondum: Sizleri heyecanınızdan ve cesaretinizden ötürü tebrik ederim. Umarım başarırsınız :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
aynen allah yardımcınız olsun :)

jackalmami

jackalmami

Üye
Ben olsam gelirdim. Hiç bir sorun çıkacağını da zannetmiyorum. R6'yı tam bilmiyorum ama bir arkadaşımda R1 var. 1. Viteste 170'i görüyor motor. Ve dijital limit 320 ama bunun da üstüne çıktığını söylüyor. Bununla gelemeyeceksiniz de neyle geleceksiniz. Her türlü geliri var benden söylemesi. :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Bencede Gideriz .. :/

Sagolun Arkadaslar .. Evet Dogrudur Motor 360'i Gecebiliyor .. Youtube'a Bak .. Ferrari Ile Kapisiyor 2011 - 2012 Modelleri .. =]

Benim Makina 2009 Model .. Bakimlarini Yaptirip Yanimiza Acil Yardim Cantasi Ve Birkac Yedek Malzeme Alip Yola Cikacagiz .. =]

DaNq3rB0y2

Üye
hocam millet bisikletle dünya turu yapıyor siz motorlamı gelemeyeceksnz :) :) sağlam bir bakımını yaptırın rahat gelirsin biraz uzun sürer ama gelirsiniz

esokmen

esokmen

Üye
Gelirler abi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Geleceğinize inanıyorum :) Ama vazgeçerseniz siz bilirsiniz :)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Büyüsekte sizin gibi olsak

Gelirsiniz tabi ki

haltie

haltie

Üye
gelirsinde o motor çok yorar adamı bel mel kalmaz

AHMED...

AHMED...

Üye
abi herkes gelmeyi düşünüyor geri dönüşü niye düşünmüyor heyecanla zevkle türkiyeye gelirken gelinir birde bunun geri dönüşü var ve çok sıkıcı ve tehlikeli olur bence iyi bir arabayla hep birlikte değişerek gelin bana kalırsa çılgınlığı bende çok severim ama 3000 km bu şehirler arası yolculuk değil ki. Tabi birde şöyle bir durum var 1 hafta da geze geze dinlene dinlene geliriz derseniz olur o zaman. O kadar da vakit olmadığına göre gerisine siz karar verin

haltie

haltie

Üye
biz istanbul bursa yapıyoruz ona rağmen sıkıyor arada feribot var birde 40 dk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...