symbian'ı bırakıyorum öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alaStar

alaStar

Üye
bana isim degil işlev lazım o yüzden her markadan bu seviye cihaz tavsiyesi verirseniz 15 gün içinde kararımı verip yeni telefonumu alıcagım allah izin verirse

- - - Eklendi - - -

:ehe: yeter nokia demeyin 8 yıl

Ama haksızlık n9 mokia mı oda nokia :emoamca: :d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pardon beyler ortada bi yanlışlık var,N9 da adreno 205 yok powervr sgx 530 var. Meego bölümünde mert1047 arkadaşımızın videosunu izlerseniz oyunlarda ne kadar başarılı olduğunu görürsünüz.

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
Ama haksızlık n9 mokia mı oda nokia :emoamca: :d:

ben ona nokia gözüyle bakmıyorum. en azından nokia destek adı altında köstek olmayacak

- - - Eklendi - - -

pardon beyler ortada bi yanlışlık var,N9 da adreno 205 yok powervr sgx 530 var. Meego bölümünde mert1047 arkadaşımızın videosunu izlerseniz oyunlarda ne kadar başarılı olduğunu görürsünüz.

oyun başarısı iyitse sensation xl gözümden düştü .sg2 ram 1 gb dimi?
Bide bu telefon ne zaman çıkmıştı

doctorrr

doctorrr

Üye
galaxy sII :spr

aleranol

aleranol

Üye

doğru ya :D ben niye adreno diye takıldım ki:hmmm neyse :ehe valla n9 çok iyi telefon dostum. S2de de 1ram var n9da da. Ama n9 s2den katkat daha akıcı.

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi

doğru ya :D ben niye adreno diye takıldım ki:hmmm neyse :ehe valla n9 çok iyi telefon dostum. S2de de 1ram var n9da da. Ama n9 s2den katkat daha akıcı.

n9 akıcı ve hoş ama s2daha agır basıyor gibi çünkü
ekran daha büyük ve amoled(di galiba)
oyun oynamak için 3dakika nitdroidin açılmasını beklemiyor
jb alacak
ama n9 çok hoş duruyor bugün gidip nokia shopta kurcalayacagım
ama bir sorum var niye kimse iphone 4 ü önermedi ona şaşırdım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
jb alacak

4s olsaydi tartişmasiz onerilirdi ama 4 bu cihazlar karşisinda zayif kaliyor demek ki:hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
jb alacak

şimdi kardeşim birincisi evet ekran olarak s2 biraz büyük ama ekran çözünürlüğü n9 un daha fazla ayrıca ppi değeri yani keskinliği de yine N9 un fazla. s2 de super amoled ekran var n9 da amoled ekran var ki n9 un s2 den eski bir cihaz olduğunu düşünürsek bu normal. s2 jb alacak ama n9 aldı bile jb yüklü şuan,sana androidin açılmasının 3 dakika sürdüğünü kim uydurdu bilemiyicem ama 30 saniye bile sürmüyor video koyacağım bununla ilgili zaten görürsün orada da..

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi

şimdi kardeşim birincisi evet ekran olarak s2 biraz büyük ama ekran çözünürlüğü n9 un daha fazla ayrıca ppi değeri yani keskinliği de yine N9 un fazla. s2 de super amoled ekran var n9 da amoled ekran var ki n9 un s2 den eski bir cihaz olduğunu düşünürsek bu normal. s2 jb alacak ama n9 aldı bile jb yüklü şuan,sana androidin açılmasının 3 dakika sürdüğünü kim uydurdu bilemiyicem ama 30 saniye bile sürmüyor video koyacağım bununla ilgili zaten görürsün orada da..

ya nitdroid alpha 5 vidrolarında gördüm adam telefonu kapatıyor ses açma tuşuna bişeyler yapıyor açılıyor .ama dedigin gibi bir video koyarsan süper olur :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya nitdroid alpha 5 vidrolarında gördüm adam telefonu kapatıyor ses açma tuşuna bişeyler yapıyor açılıyor .ama dedigin gibi bir video koyarsan süper olur :)

az bekle kardeşim bende bir takoz var onunla kısa bir video çekeyim hemen

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;OlP7zqNcvEw]http://www.youtube.com/watch?v=OlP7zqNcvEw&feature=plcp[/video]

Al kardeşim buyur bir dakika sürüyor açılması ama zaten os seçme ekranına gelmesi otuz saniye sürüyor ki çift işletim sistemi olan bir cihaz için bence gayet makul bir süre..

Mobil için video

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi

az bekle kardeşim bende bir takoz var onunla kısa bir video çekeyim hemen

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;OlP7zqNcvEw]http://www.youtube.com/watch?v=OlP7zqNcvEw&feature=plcp[/video]

Al kardeşim buyur bir dakika sürüyor açılması ama zaten os seçme ekranına gelmesi otuz saniye sürüyor ki çift işletim sistemi olan bir cihaz için bence gayet makul bir süre..

Mobil için video

kardeş saol akşam eve gidince bakarım
telefon iyi hoşta nokia shop(kızılay avmdeki)1200 istiyor biraz fazla degilmi?
Edit:eger n9 alırsam nitdroid olayı için yardımlarınızı bekliyor olacagım çünkü,feci şekilde aklıma girdiniz :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben biraz daha ucuza aldım ama sen çok temiz ikinci el alabilirsin birçok sitede var.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bir 15-20gün fiyat araştırması yapacagım öyle alırım ilk buldugum tele atlamam

araştır tabiki kardeşim vereceğin az para değil ben de 701 imi satıp n9 aldım inan bana niye bu kadar geç kaldım diye hayıflanıyorum şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt