symbian'ı bırakıyorum öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asigsasi

asigsasi

Üye
nokia lumia 920 yi incelemeni tavsiye ederim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla N9 kullanıcısıyım sana burda ne yazsam az gelir git bir mağazada incele karar ver kardeşim

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
valla N9 kullanıcısıyım sana burda ne yazsam az gelir git bir mağazada incele karar ver kardeşim

iyi hoşta bimeksde 1000tl idi en son ikinci el sahibindende 600 tl, tamam fiyat iyi ama e uygulama az oyun için nitdroid lazım oda sıkıntılı yani hem 1000 tl ver hem uygulamalar ve oyunlar androidden gelsin :)
edit : google amcada biraz aradım özeti böyleydi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla nitdroiide istediğin her oyun var kullan oyna ama sen bilirsin N9 anlatılmaz yaşanır ;)

sawserez

sawserez

Üye
Nacizane Tavsiyem 701 Kullanıcısıyım Mesleğim elektronik olması sebebi ile n9 s3 gibi cihazları denedim ama n9 almanı tavsiye etmem sistem olarak sıkıntılı ön kamerası çalışmıyor yazılım problemi ben lumia 920 al derim ben şuanda çıkmasını bekliyorum çıktığı gün elimde olacak allahın izniyle eğer o zaman kadar almaz isen 920 ile ilgili fikirlerimi söylerim iyi forumlar

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
valla nitdroiide istediğin her oyun var kullan oyna ama sen bilirsin N9 anlatılmaz yaşanır ;)

peki jolla sayesinde sailfish kyllanabilecek miyiz ?

- - - Eklendi - - -

Nacizane Tavsiyem 701 Kullanıcısıyım Mesleğim elektronik olması sebebi ile n9 s3 gibi cihazları denedim ama n9 almanı tavsiye etmem sistem olarak sıkıntılı ön kamerası çalışmıyor yazılım problemi ben lumia 920 al derim ben şuanda çıkmasını bekliyorum çıktığı gün elimde olacak allahın izniyle eğer o zaman kadar almaz isen 920 ile ilgili fikirlerimi söylerim iyi forumlar

kişisel algılama fakat wp istemiyorum 18ay sonra ne olacagı meçhul symbian bile 2016 ya kadar yaşayacak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sailfish kurulur N9 a tabiki.. Jolla ekibi N9 u yapan ekip zaten N9 a sırf çevirmezler,çeviremezler çünkü N9 sahipleri potansiyel müşterileri konumunda. Wp de 18 ay sonra ne olacağı belli değil derken ne demek istedin anlamadım ama o 18 ay cihazlar en az kesin destek alıcak anlamında.

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
Sailfish kurulur N9 a tabiki.. Jolla ekibi N9 u yapan ekip zaten N9 a sırf çevirmezler,çeviremezler çünkü N9 sahipleri potansiyel müşterileri konumunda. Wp de 18 ay sonra ne olacağı belli değil derken ne demek istedin anlamadım ama o 18 ay cihazlar en az kesin destek alıcak anlamında.

birkaç inceleme videosu izledim arayüz mükemmel ama 64 gb ligini ne kadara bulurum bilmiyorum , destek konusuna gelince microsoft 18 ay boyunca destek verecegiz dedi zaten wp7 li cihazlarda o kadarlık destek aldı onu dedim
sailfishli tel mi alsam

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sailfish li jolla cihazların ülkemizde satılıp satılmıyacağı belli değil.

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
sailfish li jolla cihazların ülkemizde satılıp satılmıyacağı belli değil.

n9 a kanım kaynadı.bir wow faktörü var.sade ve akıcı hemde gösterişli ,otobüste gören o ne lan der o derece hoş ama ,ama işte

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ama iştelik bir durumu yok bence ben alalı tam iki ay oldu ve eksikliğini yaşadığım hiçbirşey yok ;)

amcalu1

amcalu1

Üye
Htc nin sensation serisini önermem işlemci mimarileri eski galaxy s2 alabilirsen iyi olur

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Xperia tx e baksane birde kamerası seni tatmin edecek gibi

enterneoll

enterneoll

Üye
Galaxy S2 :)

aleranol

aleranol

Üye
dosrum n9 a ne olursa olsun düzeltirsin. Sailfish gelicek. Bu zaten kesin gözüyle bakılabilecek birşey. 4çekidekli adreno225-mali400lü cihazlar ne yapıyorsa tek çekidek ve adreno 205 ile yapıyor. Sen düşün artık. Alet manyak birşey. Eğer 3500 kadar bütçem olsaydı n9 alırdım biraz özel durumum var ondan alamıyorum sırf. Nitdroid yükler oyunda oynarsın meego ile hızın beynine de v..irsin. Ön kamera çalışmıyormuş oww büyük sorun. Kommand biliyor son güncellemeyle düzelmiş olmalı. Düzelmese bile yeminle 3yıldır kullandığım tüm telefonlarda vardı 1kere bile işime yaramadı. N9 şuanki en iyi cihazlardan biridir hele kodları araştırmayı deşinmeyi seversen :) neyse çok yazdım. Yarın devam ederim eğer istersen. Ama komandın dediği gibi n9 anlatılmaz yaşanır.

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
dosrum n9 a ne olursa olsun düzeltirsin. Sailfish gelicek. Bu zaten kesin gözüyle bakılabilecek birşey. 4çekidekli adreno225-mali400lü cihazlar ne yapıyorsa tek çekidek ve adreno 205 ile yapıyor. Sen düşün artık. Alet manyak birşey. Eğer 3500 kadar bütçem olsaydı n9 alırdım biraz özel durumum var ondan alamıyorum sırf. Nitdroid yükler oyunda oynarsın meego ile hızın beynine de v..irsin. Ön kamera çalışmıyormuş oww büyük sorun. Kommand biliyor son güncellemeyle düzelmiş olmalı. Düzelmese bile yeminle 3yıldır kullandığım tüm telefonlarda vardı 1kere bile işime yaramadı. N9 şuanki en iyi cihazlardan biridir hele kodları araştırmayı deşinmeyi seversen :) neyse çok yazdım. Yarın devam ederim eğer istersen. Ama komandın dediği gibi n9 anlatılmaz yaşanır.

zaten aklıma yattı sabahtan beri inceleme videosu izliyorum karşılaştırmalar falan,cihaz hoş fakat
bataryası 701 e nazaran nasıl gidiyor
ankarada nereden alabilirim
kamerası nasıl

aleranol

aleranol

Üye
zaten aklıma yattı sabahtan beri inceleme videosu izliyorum karşılaştırmalar falan,cihaz hoş fakat
bataryası 701 e nazaran nasıl gidiyor
ankarada nereden alabilirim
kamerası nasıl

dostum bende ankaradıyım ama hep bursada inceledim tatilde sabah otobüsle carfura gidip telleri kurcaladığımdan :) ama teknosalarda bimeksde falan rahatça bulursun. Şarjının 701e göre daha iyi gittiğinden eminim. Karşılaştırma videoları da eğer multitaskingi gördüysen başka birşey demiyorum o bile almak için yeterli bir sebep.
Tasarım güzel sistem güzel. Azcık uğraşırsın olur biter :) neyse gece oldu ben yatayım yarın görüşürüz. İyi geceler. Kamerasıda gayet iyiydi unutmadan ekliyim edim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt