Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sony ericson tipo sizce nasıl telefon?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
andezitt
Üye
Konu Sahibi
sony ericson tipo sizce nasıl telefon?
aranızda ericson tipo kullanan var mı? vrsa nasıl telefon sizce almayı düşünüyorumda? nasıl telefondur acaba?
512 ram 800mhz işlemci var diye biliyorum?
Kerim.
Üye
telefonu ne için kullanacaksın?
andezitt
Üye
Konu Sahibi
mesaj internet bi kaç uygulama bikaç tanede oyun...
maxirabit
Üye
Mesajlaşma için kullanamazsınız ekranı küçük diye yakınırsınız parmaklarınız büyükse
andezitt
Üye
Konu Sahibi
parmaklarım evet büyükte ben öyle kocaman tel sevmiyorum ne bilim samsung ace bile kocaman geliyo bana ya onun icin bu teli istiyorum. önemli olan dokunmatiğin hassasiyeti nasıldır?
parmaklarım evet büyükte ben öyle kocaman tel sevmiyorum ne bilim samsung ace bile kocaman geliyo bana ya onun icin bu teli istiyorum. önemli olan dokunmatiğin hassasiyeti nasıldır?
Öyle bir etkiyi vermez zaten tipo da
Çıplak el ile tabiki güzeldir
andezitt
Üye
Konu Sahibi
ya bu tipo çok kasar diyolar doğru mudur? başka önerebilcek olduğunuz tel var mı? boyutu küçük olsun ama
ANIL
Admin
Bence alınabilir. İzlediğim videolarda bariz bir kasma görmedim. İnternette bir çok inceleme videosu mevcut onlara bir göz at. Htc'nin Desire C modeli var fakat Tipo'ya göre düşük kalıyor.
Bence alınabilir. İzlediğim videolarda bariz bir kasma görmedim. İnternette bir çok inceleme videosu mevcut onlara bir göz at. Htc'nin Desire C modeli var fakat Tipo'ya göre düşük kalıyor.