hafıza kartını biçimlendirdim,olan oldu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

buju

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını biçimlendirdim,olan oldu!!!!
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var,yanlış hatırlamıosam usb takılıyken hafıza kartınıı biçimlendirdim ve artık usb taktığımda pc telefonu tanımıyor ne yapmam lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerrrr

• Beğen
Tepkiler: memet9218

keremerson

keremerson

Üye
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var,yanlış hatırlamıosam usb takılıyken hafıza kartınıı biçimlendirdim ve artık usb taktığımda pc telefonu tanımıyor ne yapmam lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerrrr
sorunun onunla ilgili olduğunu zannetmiorum

buju

Üye
    Konu Sahibi
neyle ilgili olabilir peki,ya bi el atında şu konuya sevabına halledelim şu işi :)

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Hafıza kartını Fat32 olarak biçimlendirmiş olabilirsin
Hızlı biçimlendirme yapma ve Sacece "Fat" seç
Belki sebep budur

Saygılar

buju

Üye
    Konu Sahibi
walla bilmiorum napıcam ben ya tekrar biçimlendirdim ama olmuyo tanımıo gene :(

--------------- Ekleme ---------------

ya benim telefonun yazılımını güncellemem içim illa pcsuite gerekio mu?Çünkü bazen tanıyo ama pc suite görmüo teli

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Yazılım güncelleme die birşey seni kasmaz ve gereksiz bi olay
Kullanmayacağından emin olduğun programları sil
Kullaanmak istediğin programlarla ilgili bir araştırma yapıp onları yükle
Kimse Pc suite kullanmıyor neredeyse
Bluetooth yoksa kart reader ile programları yenileriyle değiştir
Telefonun silinemeyen uygulamaları zaten güncelleme istemez, yapamazsın da,
Şu halde buradan her istediğini bulursun;
S60 Uygulamaları - MaxiCep Forum
Saygılar

buju

Üye
    Konu Sahibi
saol çok teşşekürlerr öle yapıcam artıkk saygılarrr

destructive

Üye
Ayni Olay Bende De Oldu.pc Suiti Pc Mden Kaldirdim Tekrar Yükledim .sorun Kalkti.inş Olur Sende De

lombakmoza

Üye
hafıza kartını tak telefondayken biçimlendir belki işe yarar bende yaradı :

musa553

musa553

Üye
hiç bir bilgim yok

mceee

Üye
Benim n73 telefonumun hafıza kartı bozuk gösteriyor o da takıldığı gösterilebildiği zaman yoksa ben hafıza kartını takdığımda takılı hafıza kartı yok diyor ve bu tam 2-3 haftadan beri böyle..hafıza kartı takılı olduğu gösterildiğinde ise bozuk diye gösteriyor...ne yapmaylıyım yardım edin???:agla:agla

aslanlı

Üye
arkadaşlar 6600 telefona hafıza kartını takıom telefon kartı görmüo...1gb denedim 512 lik denedim ama her seferinde telefon okumıo.hafıza kartının modeli kingston.ayrıca kart okuyucu bile her iki hafıza kartınıda okumuo.lütfen yardım edin.adım:KERİM
lütfen

my__soul

Üye
ya arkadaşlar ben telefonuma hafıza kartımı takıyorum biçimlenidirlmesi lazım diyo bnde biçimlendir diyorum ve 2 saniye sonra yine biçimlendirilmesi lazım diyo bilgisayara usb kablosu aracılığıyla takıyorum biçimlendirilmesi lazım dio biçimlendir diyorum yine biçimlendir yazısı çıkıo benim ne yapmam lazım lütfen yardım edinn

djoz-

djoz-

Üye
ya arkadaşlar ben telefonuma hafıza kartımı takıyorum biçimlenidirlmesi lazım diyo bnde biçimlendir diyorum ve 2 saniye sonra yine biçimlendirilmesi lazım diyo bilgisayara usb kablosu aracılığıyla takıyorum biçimlendirilmesi lazım dio biçimlendir diyorum yine biçimlendir yazısı çıkıo benim ne yapmam lazım lütfen yardım edinn

Kartını başka bir telefona takıp biçimlendirmeyi dene, eğer onda da olmazsa kart gitmiştir..

Daha önce bir arkadaşıma benzeri oldu, benim telde biçimlendirip verdim, düzeldi..

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Tanımamasının sebebi hafıza kartın bozulmuştur sen git bi arkadaşında ya da bi telefoncuda hafıza kartına baktır adam sana bunun hiç bişey i yok derse anlaki sorun telde bence bu şekilde çözersin
Baktın sorun telde yıldızkare7370kare yapıp formatlarsın teli(rehber felan gider)

k.halil

Üye
telefonu formatla tekrar usb ile bağla :) nokia ise format için şunu yaz yıldızkare7370kare ye bas

*-king-*

*-king-*

Üye
evet oyle

omerynd

omerynd

Üye
telefona takılıyken biçimlendir. Bende pc de ntfs olarak biçimlendirmiştim sonra kart şifreli falan diyordu ne tel de ne bilg çalışmıyordu. Telde biçimlendirdim düzeldi

Üst Alt