benighted
Üye
normal tarayicidan girdim goremedim bende sadece sikayet et ve cevap butonu varopera mini de yok. Normal tarayıcıdan gir.beğen butonu yine yok ve Maxi Cep ayrı yazılmış.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
normal tarayicidan girdim goremedim bende sadece sikayet et ve cevap butonu varopera mini de yok. Normal tarayıcıdan gir.beğen butonu yine yok ve Maxi Cep ayrı yazılmış.
şimdi ben baktım kendi tarayıcısında bende de hiçbiri yoknormal tarayicidan girdim goremedim bende sadece sikayet et ve cevap butonu var
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
yorumun altı boş. Ne şikayet et ne cevap ne de beğen butonu var 
bu işler ozan a kaldı gibi gözüküyor
şimdi ben baktım kendi tarayıcısında bende de hiçbiri yokyorumun altı boş. Ne şikayet et ne cevap ne de beğen butonu var
![]()
bu işler ozan a kaldı gibi gözüküyor
Çoğu arkadaşın da belirttiği üzre, mobil siteniz bence; muhteşem ama beğen butonu eksikşimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim
![]()
eksik değil. Devredışı. Butonda sorun vardı...
varda ben mi dikkat etmedim acab? + pc görüntüsüne geçince sayfa geç açılıyo ordada beğen butonuna rastlamadım hatam varsa kusura bakmayın 
nasıl yani ben sürekli mobilden giriyorum, ama beğen butonu yokvarda ben mi dikkat etmedim acab? + pc görüntüsüne geçince sayfa geç açılıyo ordada beğen butonuna rastlamadım hatam varsa kusura bakmayın
![]()
iki farklı mobil sürüm var, sen light kullanıyor olabilir misin?nasıl yani ben sürekli mobilden giriyorum, ama beğen butonu yokvarda ben mi dikkat etmedim acab? + pc görüntüsüne geçince sayfa geç açılıyo ordada beğen butonuna rastlamadım hatam varsa kusura bakmayın
![]()

iki farklı mobil sürüm var, sen light kullanıyor olabilir misin?![]()
Beğen butonu bulletin/mobil sürümde arkadaşında yazdığı gibi devre dışı sanırım.evet light kullanıyorum??
Beğen butonu bulletin/mobil sürümde arkadaşında yazdığı gibi devre dışı sanırım.

rica ederim kaptan.hmm anladım teşekkürler![]()

tablet pclere özel oyun,program,destek bölümleri neden yok![]()