Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

mahmut4545

mahmut4545

Üye
s.a Symbian Modder
ben kurdum ama rom patcherdaki yamalar bozuk sadece installserver open server ve mediabar mod hariç diğerlerini bi kere aktif yaptığım zaman telefon arama yapmıyor hiç bi tepki vermiyo sorunu düzeltirsen sevinirim.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
s.a Symbian Modder
ben kurdum ama rom patcherdaki yamalar bozuk sadece installserver open server ve mediabar mod hariç diğerlerini bi kere aktif yaptığım zaman telefon arama yapmıyor hiç bi tepki vermiyo sorunu düzeltirsen sevinirim.

sorun senin telefonda.

ykpens

Üye
C6-00 a olurmu?

djhasan28

Üye
hala kullanıyorum hıc bı sıkıntı yok elıne saglık .

- - - Eklendi - - -

hala kullanıyorum hıc bı sıkıntı yok elıne saglık .

muzo52

muzo52

Üye
teşekkür eline sağlık

- - - Eklendi - - -

teşekkür eline sağlık

1 gündür kullanıyorum daha ciddi bir sorun olmadı hız kararlılık ve görsellik çok güzel ama genel bir sorun olsa şu ana ekran ikonları birde büyük olsa dicemde tel tel deyilki ne yapcan..uğraşan arkadaşları bu markada çalıştırmak lazımki bu marka yazılım felaketinden kurtulsun tel var ama yazılım yok üzerinde.emeğiniz ödenemez arkadaşlarsayenizde tel biraz olsun iş görür hale geldi

vegatablo

vegatablo

Üye
arkadaslar ofw yi yükledim omnia ekranı geldi fakat widgetler yok yatdım edin

- - - Eklendi - - -

widgetleri nerden bulcaz

sercrazy2

sercrazy2

Üye
Dün yükledim, görsellik açısından çok üstün bir cfw, özellikle nokia theme white ile çok güzel duruyor, tema efektleri de çok güzel olmuş, en güzel yanı yüklenen uygulamalarında ikonları anna ikon oluyor, bunu bir tek Sunrise CFW de gördüm bir de bu ofw de şu ana kadar.

Ram ve pilden den şikayet eden arkadaşlar, bunun sebebi uygulamaların arkaplanda açık kalmasından kaynaklanıyor ki hız da oradan geliyor. Örneğin mesajlar arka planda hazır bekliyor, bastıgınız anda açılıyor. Bu uygulamalar malesef yaklaşık 10 mb ram kaybına neden oluyor. Ben bunu istemediğim için 2 mod uyguladım isteyenler uygulayıp öyle kullanabilirler ; Rambo_FT nin mod arşivinde ;
1.Arka planda uygulamaların açık kalmasını engelleme
2.Pil-Ram Stabil çalışma modu
Bu modları uyguladım ve çok rahat kullanıyorum.
@Symbian Modder a tesekkürler, iyi çalışmalar.

codblackops2

codblackops2

Üye
teşekkürler gerçekten güzel bir cfw olmuş

safharat

Üye
iki aydan fazladır kullanıyorum tekrar teşekkürler

Ene524

Ene524

Üye
Kardeşim eline emeğine sağlık :)

lazye

lazye

Üye
gerçekten mükemmel :D

arree

Üye
5530 için de yokmu ya .lütfen

arree

Üye
5530 olurmu

NiggaRay

Üye
Linkler yenilendiğinden beri 400 kişi indirmis bu kadar mesaj var yazık yazık

bebeoo

Üye
furkan kardeşim mükemmel bir paylaşım ama lütfen yardım et sabahtan beri uğraşıyorum yapamadım. Rehber çubuğu ev ekranını seçince ekranda wlan araması çıkıyor ne yaptıysam kaldıramadım bunu kaldırmanın yolu yok mu lütfen soyle

- - - Eklendi - - -

furkan ya da bilen bi arkadaş lütfen yardım etsin

x-scarface

x-scarface

Üye
Linkler yenilendiğinden beri 400 kişi indirmis bu kadar mesaj var yazık yazık

Bu işler böyle alışmalısın teşekkür etmez indirip kurar ancak sorun çıkarsa geri gelir birde hesap sorarlar :)

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Hocam rompatcher'den bazı şeyleri aktif etmemi istemissin ama yükledikten sonra rompatcher'in içinde o yazdıklarınız malesef yok ? uzun zamandır ofw'ye yeni geçiyorum da unuttuğum bazı şeyler olabilir belki ? kurulum sorunsuz oldu ? ya da bi patch dosyası var da ben mi göremedim bi yardım etseniz ?

- - - Eklendi - - -

Birde bu menüye tıkladığım da ilk rehber ufak gözüküyo sonra menüye giriyor.ve rehber açık oluyor..acaba bu rom patcher'den dedikleriniz yapamadığımdan kaynaklı mı yoksa ev ekranı yüzünden mi ?

- - - Eklendi - - -

Birde bu menüye tıkladığım da ilk rehber ufak gözüküyo sonra menüye giriyor.ve rehber açık oluyor..acaba bu rom patcher'den dedikleriniz yapamadığımdan kaynaklı mı yoksa ev ekranı yüzünden mi ?

- - - Eklendi - - -

Hocam "c2zbin THUMB,SmallButtons,Smart İnstaller Fix" bunlar bende yok hocam ve ayrıyetten bahsetmediğiniz pach5 yaması mevcut.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Ne zaman buraya birisi bbakıp da cevap vericek.?

codblackops2

codblackops2

Üye
kardeş sen patch3 ü sil geri kalan herşeye add to auto yap

Üst Alt