Cimbom'da sarı-lacivert krizi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
Cimbom'da sarı-lacivert krizi!
Özdoğan’ın ortaya çıkardığı sarı-lacivert giysi camiayı karıştırdı. Başkan Ünal Aysal da olaya tepki gösterdi



- - - Eklendi - - -

Galatasaray’ın Divan Kurulu Üyesi Özdoğan'ın barkovizyondan gösterdiği GS Store'da satılan sarı-lacivert giysi tartışma çıkardı.

Mağazalar Genel Müdürü Kantarelli "Ürün 2 yıl önce satışa çıkmış. Bir önceki döneme ait. Rengi de antrasit" dedi. Selefi Cemal Özgörkey ise "O ürün ben istifa ettikten sonra üretildi" yanıtını verdi.

Galatasaray'da önceki dün düzenlenen Divan Kurulu Toplantısı'nın yankıları devam ediyor. Toplantıda Divan Kurulu'nun kıdemli üyelerinden Prof. Dr. Ahmet Özdoğan'ın, GS Store mağazalarında Fenerbahçe'nin renklerini taşıyan ürünlerinin satıldığı söylemesi buz gibi bir atmosfer oluşturmuştu.

Özdoğan'ın, bu eleştirisini sarı-lacivert renkli küçük kız elbisesini dev ekranda göstererek yapmış ve bu duruma Başkan Ünal Aysal'ı sinirlendiği gözlenmişti.

Ayrıca Aysal'ın yanındaki yöneticilere Özdoğan'ı haklı olduğunu söyleyip "Böyle bir şey olmaz" diyerek, tepki göstermesi de dikkat çekmişti.

‘Kötü ışık yanılttı’ iddiası

Konu ile ilgili tartışmalar yazılı, görsel ve sosyal medyada tüm hızıyla sürerken Prof. Dr. Ahmet Özdoğan'ın iddiası hakkında konunun birinci dereceden muhatabı GS Store Genel Müdürü Nurettin Kantarelli, BUGÜN'e konuştu.

Özdoğan'ın söylediği ve gösterdiği ürünün kendi dörnemlerinde değil eski dönemde üretildiğini dile getiren Kantarelli, "2 yıl önce satışa çıkmış bir üründen bahsediyoruz. Zaten hiçbir mağzamızda bu ürün yok. Sadece Ankara'da bulunan GS Store'da, satılmadığı ve elde kaldığı için, tekrar satışa çıkmış. Zaten ürünün rengi de lacivert değil, etiketindeki renk kısmında antrasit yazıyor. Kötü bir ışıkta çekilen bir fotoğraf olduğu için öyle gözüküyor" diye konuştu.

Başka bir firma giysiyi üretmiş Kantarelli'nin ürünün 2 yıl önce üretildiğini iddia ettiği bu açıklamasının ardından, söz konusu dönemin GS Store'lardan sorumlu yöneticisi Cemal Özgörkey'le de konuştuk.

Adnan Polat başkanlığındaki bir önceki yönetimde yer alan Özgörkey,mavi üzerine sarı görselli elbisenin kendi görev aldığı dönemde üretilmediğini belirtti. Kreaftif ekibiyle birlikte 2010 yılının Ağustos ayında istifa ettiklerini belirten Özgörkey "Bu ürün hiçbir şekilde bizim dönemimizde çıkmamıştır. Başka bir firma tarafından üretilmiştir. Biz görevden ayrıldıktan sonra bu firma ile anlaşma imzalanmıştır. Bizim dönemimizde bırakın laciverti,maviye yakın hiçbir renk GS Store'lara girmemiştir" ifadelerini kullandı.

ÖZAYDINLI CİMBOM’U DİLİNE DOLADI

GS Store'larda satılan sarı-lacivert giysi ile ilgili Fenerbahçe cephesinden Galatasaray’ı kızdıracak açıklamalar geldi. Kanarya'nın eski yöneticisi Murat Özaydınlı, sosyal medyadan ‘ti’ye aldı. Özaydınlı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Ne yapsınlar. Renkler o kadar güzel ki aşık olmamak mümkün değil” ifadelerini kullandı. Bu mesaja Galatasaray taraftarlarından tepki Fenerbahçeliler’den ise destek geldi.**Kantarelli yok dedi ama...

Nurettin Kantarelli'nin söylediği gibi söz konusu kız çocuğu giysisinin ‘antrasit’ rengi Ankara'daki GS Store mağazasında satılıyor. Giysinin koyu mavi renkli modelinin de bir süre önce mağazada yer aldığı ancak satıştan çekildiği öğrenildi. Fenerbahçe’yi çağrıştıran o giyisinin fotoğrafına BUGÜN ulaştı

GS Store’un eski yöneticisi Özgörkey “Benim dönemimde bırakın laciverti, maviye yakın hiçbir renk Store’lara girmedi” dedi.

Prof.Dr. Özdoğan’ın Divan’da dev ekrandan izlettiği bu elbise camiada şok etkisi yaptı

GS Store Genel Müdürü Kantarelli, giysinin eski yönetim döneminde üretildiğini söyledi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ama tsirt güzelmiş
 
  • Beğen
Tepkiler: FatoŞ
Kingmortall

Kingmortall

Üye
asla giymem sarının yanına kırmızı yakışır lacivert de ne oluyor (h)
 
  • Beğen
Tepkiler: FatoŞ
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Doğru yolu yavaş yavaş buluyorlar . :D
 
  • Beğen
Tepkiler: FatoŞ
jackalmami

jackalmami

Üye
Aramızda ajanlar var :ehe
 
haltie

haltie

Üye
Gs seksi kulüp sarı lacivert kırmızı bu renkler seksi renkler yakışir iki takimida :d:
 
  • Beğen
Tepkiler: FatoŞ
CABBAR

CABBAR

Üye
Içimizde hain varmış demek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

'Sefer
Cevap
1
Görüntüleme
849
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
379
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
335
Kingmortall
Dark-Evil
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Dark-Evil


Üst Alt