G.Saray'da her şey planlı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
G.Saray'da her şey planlı!

Ünal Aysal yönetimiyle birlikte tekrar atağa kalkan sarı-kırmızılı ekipte nihai hedef belli

35'lik Cris buradaki tecrübesi nedeniyle tercih edildi. Çünkü hedef, 2000'deki çifte kupa sonrası yapılamayanı yapıp, yeni bir başarının ardından Uzakdoğu ve Ortadoğu pazarına açılmak.

Başkan Aysal bu bölgelerde piyasa araştırmalarının başladığını doğruladı. "Hedefte Avrupa da var. Transfer hamlelerini yaptık, bekliyoruz. Ama hamleler bitmedi sürecek" dedi.

Galatasaray'da kurumsallaşma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Başkan Ünal Aysal tabiri caizse bu kabuk değişiminin arkasında 'kapı gibi' duruyor. Hatta yönetici Mete Başol bu nedenle çıkan bir görüş ayrılığı nedeniyle istifa ederken, Aysal profesyonelleşmenin önünde kimsenin duramayacağını belirtip "Başkaları da ayrılabilir" demişti.

CEO olarak göreve getirilen Lütfi Arıboğan ile birlikte geleceğe dönük adımlar atan sarı-kırmızılıların gözü bir taraftan da Ortadoğu ve Uzakdoğu'ya çevrildi.

Geç gelen yapılanma Cimbom'un bu bölgelerde büyük bir potansiyeli olduğu kanaatine varan yönetim düğmeye bastı. Yapılan transfer yatırımlarının sebebinin bu olduğu öğrenildi. Galatasaray UEFA Kupası'nı kazandığı dönemde yapamadığı 'pazarlama'yı Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olduktan hemen sonra gerçekleştirmek istiyor.

Konuyla ilgili bilgiyi doğrulayan Başkan Ünal Aysal, "Evet ama hedefimizde Avrupa da var" ifadesini kullandı. Galatasaray'ın yaptığı transferlerin bu projenin bir başlangıcı olduğunu belirtti. Gözler Devler Ligi’nde Yani Galatasaray yatırımını yaptı ve artık gözünü Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. Eğer başarı gelirse, yurtdışında ürün satışı için noktalar ve stratejiler belirlenecek.

Uzakdoğu'ya özelmaçlar yapılmaya gidilecek. İlginin büyüklüğüne göre Galatasaray'ın maçlarının oralarda yayınlanması için girişimlerde bulunulacak.

NURETTİN KANTARELLİ:

2000'de başarı var imkan yoktu Uzakdoğu'da mağaza arıyoruz!

GS Store'un başındaki isim Nurettin Kantarelli konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı: "Zaten 2000 yılındaki UEFA ve Süper Kupa'dan bu yana o taraflarda Galatasaray'a büyük ilgi var. Ben Mavi Jeans'teyken Uzakdoğu'ya her gittiğimde kişisel olarak bu potansiyeli deneyimledim. O bölgede Türkiye dendiğinde akıllara önce Galatasaray geliyor. Şimdi bu potansiyeli Galatasaray'ın kazancına çevirmek için yakınlardan, Ortadoğu ve Avrupa'dan başlayarak Uzakdoğu'ya doğru çalışmalara başladık.

Oralarda nasıl ve hangi bölgelerde mekanlar açabiliriz diye görüşmeler yapıyoruz. Gözlemlerimizi rakamsal boyuta oturtmak için kulübümüzün sportif anlamda tekrar aynı başarıları yakalaması lazım. 2000 yılındaki başarı, o günlerin imkanları nedeniyle çok fazla paraya çevrilememiş.Ama bugünlerin teknolojik imkanları bize fazlasını vaadediyor. Başarı geldikçe, Galatasaray markasının dünya geneline yayılması hızlanacaktır. Çünkü Başkanımız Ünal Aysal'ın vizyonu bu şekilde. Kendisi Galatasaray için büyük bir şanstır."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt