BELLE REFRESH-FP1-FP2 için widgetler [82_Adet] toggle-pil ve saat çeşitleri eklendi 02.12.2012

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
konuya yeni çıkan widgetler eklendi arkadaşlar

achambo

achambo

Üye
çok saol

kaaanunlu

Üye
bişey sorcam lütfen yatdım edin bende neden sunucu hatası diyor sürekli. Hiçbir uygulamayı yükleyemiyorum lütfen yardım

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
bişey sorcam lütfen yatdım edin bende neden sunucu hatası diyor sürekli. Hiçbir uygulamayı yükleyemiyorum lütfen yardım

ilk defa duydum böyle bir hatayı ama büyük ihtimal cihazınız hackli olmadığı için hata alıyorsunuz...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
konuya yeni widgetler eklendi arkadaşlar

bulentcan91

bulentcan91

Üye
Teşekürler çok güzell

- - - Eklendi - - -

teşekürler

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
tempestshine

tempestshine

Üye
Konunun son hali harika

achambo

achambo

Üye
bakmıyodum konu süper olmuş teşekkürler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
bakmıyodum konu süper olmuş teşekkürler

:rica: dostum özellikle flash ve format attıktan sonra en gerekli konular arasına girecek bir konu haline geldi konu biraz daha ilgilenmem lazım daha düzenlenmesi gerekiyor :)

tracyonur

Üye
verdiğin orijinal mif pakette örneğin emaili orjinal hale cevirmek istersek ne yapmamız gerekiyor hangi dosyaları nereye atıcaz ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin orijinal mif pakette örneğin emaili orjinal hale cevirmek istersek ne yapmamız gerekiyor hangi dosyaları nereye atıcaz ?

daha önce değiştirmek için nereye attıysaniz aynı konuma atıp restart yapın yada avkon modunu kaldırın yine eski haline dönecektir
(resource-apps)

tracyonur

Üye
ajanda sonraki etkinlikler şeffaf oldu eski haline geetirmek istiyorum. hangi mifleri atıcaz apps kısmına denedim yapamadım bi türlü.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

tracyonur

Üye
iki hafızaya attım değişen bişey yok sanırım bi yerde private klasörünü değiştirmiştim şeffaf olması için onu eski haline döndürmenin bi yolu var mı biliyo musunuz ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
iki hafızaya attım değişen bişey yok sanırım bi yerde private klasörünü değiştirmiştim şeffaf olması için onu eski haline döndürmenin bi yolu var mı biliyo musunuz ?

değiştirmek istediğin widgetlerin ekran görüntüsünü buraya ekle bir bakayım bu akşam çözeriz sorunu eve geçeyimde

askbank

Üye
Allah razi olsun emeğinize sağlik kardeşim ama unsigned olanlari signed yaparsaniz minnettar kalirim saygilarla

sedatatt

sedatatt

Üye
mesajlari falan gösteren widgetin adi

Üst Alt