Samsung Galaxy Y S5360

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sfcmfc

sfcmfc

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Y S5360
bunu almayı dusunyorum. goldda 360 lira ve 12 taksit. nasıl bir telefondur. htc touch 3gden iyimidir? fiyat iyimidir? iyi ve kotu yanları neler?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
değil para ekle 603 al hertürlü ace gio y pocket gibi telefonlardan iyidir yada sony live with walkman

sfcmfc

sfcmfc

Üye
    Konu Sahibi
sony'yi nereden bulabilirim? ne kadardır bir de? samsung s5360 kotu yanları ne peki? ben android ve sarjı iyi giden ve kamerası kotu olmayan arıyorum

Derinprc

Üye
Alma bence alt tuslarda led isigi yok titresim geri bildirimi yok sinir bozucu

bulent35x

bulent35x

Üye
bendi mini var bitanede y y miniden iyi bence cok hizli calisiyor bataryasi harika 832 mhz islemcisi gayet hizli bence guzel tel

Metin137

Metin137

Üye
bendi mini var bitanede y y miniden iyi bence cok hizli calisiyor bataryasi harika 832 mhz islemcisi gayet hizli bence guzel tel

galaxy mini daha iyidir galaxy y den nedeni ise şu galaxy y de ram 290 mb galaxy mini de ise 320 mb falan bide galaxy mini de gpu var galaxy y de yok galaxy y de hd oyun oynayamazsın galaxy mini de (hepsi değil ama bazılarını) oynarsın kısacası galaxy mini yada galaxy mini 2 al bence

bulent35x

bulent35x

Üye
hic alakasi yok inan hd oyunlalari oynatiyor gpu da var iyi arastirin ekrani daha iyi 832 mhz islemci var galaxsy mininin calistiramadigi uygulamalari calistiriyor galaxy minide kasan oyunlar bunda yag gibi oynaniyor bende minide var gozumle gordum yani facebook minide kanser etti beni y de saat gibi calisiyor hee birde ekrandaki h isareti yani sebeke sabit artik 3g ye dusmuyor hspda da kaliyor buyuzden batarya iyi dayaniyor y de ikide birde 3g ile h sebeleye gecmemesi internetin hizinida olumlu etkiliyor

-Emre

-Emre

Üye
bu fiyatlarda mini 2 dogru bir secim cunku jb bilee alyor

bulent35x

bulent35x

Üye
butcesi kisitli arkadaslara siddetle tavsiyemdir galaxy y 340 / 380 lira arasi fiyati uygun bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt