Slayer - South of Heaven - YouTube
Placebo- Üye Konu Sahibi iyavuzoz' Alıntı: fazla sert geliyo bana bunlar Genişletmek için tıkla ... thrash metal sevmiyorsun o zaman. Glam öneririm.
iyavuzoz' Alıntı: fazla sert geliyo bana bunlar Genişletmek için tıkla ... thrash metal sevmiyorsun o zaman. Glam öneririm.
.Behzat Ç. Üye ooo jimi reyiz ağzıyla gitar çalan adam (: şaka bi yana elektro gitarda herşeyi bana sorabilirsiniz daha sert sololarımda var
ooo jimi reyiz ağzıyla gitar çalan adam (: şaka bi yana elektro gitarda herşeyi bana sorabilirsiniz daha sert sololarımda var
iyavuzoz Üye EzgiS' Alıntı: thrash metal sevmiyorsun o zaman. Glam öneririm. Genişletmek için tıkla ... vınn yenilendiğinde dinlerim - - - Eklendi - - - .Behzat Ç.' Alıntı: ooo jimi reyiz ağzıyla gitar çalan adam (: şaka bi yana elektro gitarda herşeyi bana sorabilirsiniz daha sert sololarımda var Genişletmek için tıkla ... elektro gitara neden elektro gitar denir ?
EzgiS' Alıntı: thrash metal sevmiyorsun o zaman. Glam öneririm. Genişletmek için tıkla ... vınn yenilendiğinde dinlerim - - - Eklendi - - - .Behzat Ç.' Alıntı: ooo jimi reyiz ağzıyla gitar çalan adam (: şaka bi yana elektro gitarda herşeyi bana sorabilirsiniz daha sert sololarımda var Genişletmek için tıkla ... elektro gitara neden elektro gitar denir ?
Placebo- Üye Konu Sahibi .Behzat Ç.' Alıntı: ooo jimi reyiz ağzıyla gitar çalan adam (: şaka bi yana elektro gitarda herşeyi bana sorabilirsiniz daha sert sololarımda var Genişletmek için tıkla ... Mert ne diyorsun bu işe?
.Behzat Ç.' Alıntı: ooo jimi reyiz ağzıyla gitar çalan adam (: şaka bi yana elektro gitarda herşeyi bana sorabilirsiniz daha sert sololarımda var Genişletmek için tıkla ... Mert ne diyorsun bu işe?
Placebo- Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hastasıyımmmmm.
Revengeful' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hastasıyımmmmm.
iyavuzoz Üye .Doktor' Alıntı: dimmu borgir dinleyen varmı? Genişletmek için tıkla ... bi börgır king bilirim başka da borgır bilmem
.Doktor' Alıntı: dimmu borgir dinleyen varmı? Genişletmek için tıkla ... bi börgır king bilirim başka da borgır bilmem
doctorrr Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.Behzat Ç. Üye EzgiS' Alıntı: Mert ne diyorsun bu işe? Genişletmek için tıkla ... İbanez RG series akar
doctorrr Üye iyavuzoz' Alıntı: shimmy'de güzel Genişletmek için tıkla ... chop suey forest toxicity b.y.o.b güzel
.Behzat Ç. Üye iyavuzoz' Alıntı: shimmy'de güzel Genişletmek için tıkla ... [video=youtube;9bZkp7q19f0]http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0[/video]
iyavuzoz' Alıntı: shimmy'de güzel Genişletmek için tıkla ... [video=youtube;9bZkp7q19f0]http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0[/video]
doctorrr Üye .Behzat Ç.' Alıntı: Metallica paylaştırtmayın bana Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.Behzat Ç.' Alıntı: Metallica paylaştırtmayın bana Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyavuzoz Üye aslında hepsi güzel - - - Eklendi - - - (ben şu smileyi'de koymak istiyorum yav ) )) - - - Eklendi - - - evet ctrl+v
aslında hepsi güzel - - - Eklendi - - - (ben şu smileyi'de koymak istiyorum yav ) )) - - - Eklendi - - - evet ctrl+v
.Behzat Ç. Üye .Doktor' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Gangnam STYLE ! :F - - - Eklendi - - - iyavuzoz' Alıntı: aslında hepsi güzel - - - Eklendi - - - (ben şu smileyi'de koymak istiyorum yav ) )) - - - Eklendi - - - evet ctrl+v Genişletmek için tıkla ... Benden bile daha boş konuşuyorsun
.Doktor' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Gangnam STYLE ! :F - - - Eklendi - - - iyavuzoz' Alıntı: aslında hepsi güzel - - - Eklendi - - - (ben şu smileyi'de koymak istiyorum yav ) )) - - - Eklendi - - - evet ctrl+v Genişletmek için tıkla ... Benden bile daha boş konuşuyorsun