Revengeful
Emekli Yönetici
cici moderatör.
![]()
Öpme, namahrem..
cici moderatör.
![]()
İyi bakalım hadi size iyi sohbetler.![]()

Öpme, namahrem..

Öpme, namahrem..
daha mı iyiydi 
Öpme, namahrem..

Öpme, namahrem..

Erkek erkeğe arkadan sarılır mı len ?
daha mı iyiydi
![]()
harbi onda sıkıntı olmazdıı kanımca
daha mı iyiydi
![]()

o arkadaki pempe eleman sakata gelmiş

Kendimi bir şey sandığımı ya da ego sahibi olduğumu sanmayın ama okuldaki kızlardan dolayı sıkıldım çevremde kız görmekten
Sen çok ararsın seni öpen kız sonra onlarada namahrem de.![]()
Hiç erkeklerle takılmıyorum sabah,öğlen, akşam, gece hep kız arkadaşlarımla gezip eğleniyor, derslere giriyorum 
o arkadaki pempe eleman sakata gelmiş
- - - Eklendi - - -
![]()

Kendimi bir şey sandığımı ya da ego sahibi olduğumu sanmayın ama okuldaki kızlardan dolayı sıkıldım çevremde kız görmektenHiç erkeklerle takılmıyorum sabah,öğlen, akşam, gece hep kız arkadaşlarımla gezip eğleniyor, derslere giriyorum
![]()

Kendimi bir şey sandığımı ya da ego sahibi olduğumu sanmayın ama okuldaki kızlardan dolayı sıkıldım çevremde kız görmektenHiç erkeklerle takılmıyorum sabah,öğlen, akşam, gece hep kız arkadaşlarımla gezip eğleniyor, derslere giriyorum
![]()

![]()

![]()
aynı ben