Dünya bu fotoğrafı konuşuyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Dünya bu fotoğrafı konuşuyor!



Ronaldo'nun hava topuna yükseldiği sırada çekildiği bu fotoğraf herkesi şaşırttı.

İspanya La Liga'da oynanan ve Ronaldo ile Messi'nin düellosuna sahne olan El Clasico adeta solukları kesti! Messi ve Ronaldo'nun ikişer gol attığı El Clasico'nun yankıları tüm dünyada Messi ve Ronaldo üzerine kurulurken; gazetelerin manşetleri de bu ikili üzerine kuruldu.
El Clasico'da omuzundan sakatlanmasına rağmen oyundan çıkmayan Ronaldo'nun maçtan sonra yapılan kontrollerinde omuz bölgesinde bir zedelenmesinin olduğu ve Portekizli futbolcunun iki hafta süreyle sahalardan uzak kalabileceği ifade edildi.
Portekiz Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Rusya ve Kuzey İrlanda ile oynayacağı maçlarda forma giymesi oldukça zor gözüken Ronaldo, İspanyol basınına yaptığı açıklamada da Portekiz Milli Takımı'nda forma giymemesinin kendisini açısından daha iyi olacağını ve milli takımdan affını isteyebileceğini dile getirdi.
Ronaldo'nun omzundan yaşadığı sakatlık şok etkisi yaratırken; Portekizli futbolcunun El Clasico'da çekilen bir fotoğrafı Avrupa'nın gündemine oturdu. İşte o kare;



El Clasico'yu yakından takip eden dünya basını Ronaldo ve Messi için birbirinden dikkat çeken başlıklar kullandı. A Bola ve Record, Messi ve Ronaldo fotoğrafını kullanarak; "Onlar başka gezegenden" manşetini kullandı.



 
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve technoshark


Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
messi 2 ronaldo 2 maç sonucu :)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Gerçek mi bu? Höh yani ...:D
 
technoshark

technoshark

Üye
Adam ne sıçramış dimi.. Adam king nede olsa (:
 
onurca06

onurca06

Üye
Uçuyor resmen :D
 
Mufche

Mufche

Üye
78cm sıçrıyor Ronaldo :)
 
The East

The East

Üye
aa yine benim resmimi çekmişler ya :)
 
  • Beğen
Tepkiler: neil1905
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yazik Ronaldo'ya.
Messi piti piti zorlanmadan leblebi gibi goller atarken Ronaldo tek bi gol için bile kan ter döküyo.Tek sanssizligi Messi ile ayni dönem oynamasi..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt