Kingmortall
Üye
İyi geceler, iyi uykular.
ee sen anlat bakalm renji
- - - Eklendi - - -
Aynen Gökhanım senin içinde hayırlı olsun inşallah, Seneye bende arkanızdan geleceğim![]()
ehliyeti alabilseydim gitmeden

İyi geceler, iyi uykular.
Aynen Gökhanım senin içinde hayırlı olsun inşallah, Seneye bende arkanızdan geleceğim![]()

Ee si sende... Bu kadar stres yapma hacı alırsın rahat ol sen. artık tecrübelisinee sen anlat bakalm renji
- - - Eklendi - - -
ehliyeti alabilseydim gitmeden![]()

Ee si sende... Bu kadar stres yapma hacı alırsın rahat ol sen. artık tecrübelisin![]()

Maaşlıyı tercih ediyorum şahsenSen geleceksin ama kısa dönem olarak. Ya da maaşlı 12 ay. Ohhhh![]()

Maaşlıyı tercih ediyorum şahsen![]()

Helal. öğrendikten sonra insana pek zor ve karışık gelmiyor zatendimi hacı tecrübeliyim ya motor parçalarını öğrendim az çok![]()

Tabi hacı sen ne zannettinaskerlk yapacan bide üstüne paramı alacan![]()

Orası belli olmaz artık mamiAman benim olduğum yere gelmede. Sürgün ederim seni![]()

Motordan terimleri öğrenmek yeterli. Gerisi mantık. Ben bu şekilde 100 aldım.
Diferansiyel nedir hacı dürüst cevap ver bakmadançoğunun ne işe yaradıgını öğrendim işte differansiyel olsun marş motoru olsun radyatör olsun karbüratör falan v.s

Bence geçersin ya sııkıntı yapmana gerek yok.

Diferansiyel nedir hacı dürüst cevap ver bakmadan![]()

Geçersin bea rahat ol kasmaya gerek yok reyiz.inşallah 11 gün kaldı![]()
Ahanda bu son sigaram lan. Bundan sonra yatacağım ben. Bi hatır için gelelim dedik, saat 2 oldu malum olaylar yüzünden. Çekip gitseydim daha iyi olurdu aslında![]()

Helall, adamsınşafttan aldıgı haraketi 90 derece çevirerek akslara iletir hacı aktarma organı elemanı![]()