Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye

Walking dead sarmadı beni pek. supernaturel'i de izlemedim hiç. Bu aralar da anime'ye döndüm ben artık :D
Bana da önceden sürekli birileri Supernatural'ı öneriyordu ben de önyargılarım sağolsun ıyy iğrenç dedim izlemeden :D Bir gece canım sıkıldı bakayım dedim, sezonu bitirdim o gece. Düşün yani :oha:
Çok çok güzel bir dizi. Heyecandan öldürüyor insanı. Mutttttlaka izle.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bende bmw 520 i var anlatmama gerek yok umarım dizel bide :)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
jackalmami

jackalmami

Üye
Merak etme be Emre ;) Bir kaç saat önce de dediğimiz gibi; hep haklı çıkarım :ehe

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

Bana da önceden sürekli birileri Supernatural'ı öneriyordu ben de önyargılarım sağolsun ıyy iğrenç dedim izlemeden :D Bir gece canım sıkıldı bakayım dedim, sezonu bitirdim o gece. Düşün yani :oha:
Çok çok güzel bir dizi. Heyecandan öldürüyor insanı. Mutttttlaka izle.
Bakarım fırsatım olduğunda :) ama önce çizgi filmlerimi bitirmem lazım :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
3tane birden vermidon içtim arka arkaya :S

jackalmami

jackalmami

Üye
Hakkımızda hayılısı olsun hepimiz için. Dönmemek daha hayırlıysa, dönmenin bi yararı olmaz. Allah bilir...
Profilde doğum tarihini görüyor olman gerekiyor senin :hmmm sadece adminler mi görüyor?

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
jackalmami

jackalmami

Üye
Korkma korkma :) Dediğim gibi 11 yaşımdan beri biliyorum o konuları, bişeycik olmaz :ehe

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
neyse ben kuşuma yem verip sonra kuşumu kafesine koyup uyucam hadi iyi geceler

minoo

minoo

Üye
Bilmem ki ben göremiyorum :hmmm

Gökhancım aynı dilekler senin için, her asker için geçerli. Yolunuz açık, yaradan yoldaşınız olsun.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
jackalmami

jackalmami

Üye
Amin :tebessüm: Birde şu suriye olayı netleşse varya tam süper olacak. Evde tedirgin, tedirgin beklemek ne kötü bi durum ya :(

jackalmami

jackalmami

Üye
İyi geceler Emre :bye2: zaten bütün uykumu kaçırdınız. Dünden 1 saat uykuyla duruyorum be.

• Beğen

Üst Alt