Oyundan anlayan gelsin :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Mass 3 Effect bir bak derim güzel oyun.

onu benim emektar kaldırır mı acaba :hmmm

- - - Eklendi - - -

sniper ghost warrior
[h=3]
j

şimdilik aklıma gelenler kesinlikle dene özellik ilk ve sonuncu yazdıklarımı[/h]

çok teşekkürler bakıyorum :pc:

Uruloki

Uruloki

Üye

onu benim emektar kaldırır mı acaba :hmmm

- - - Eklendi - - -

çok teşekkürler bakıyorum :pc:

Otomatik ayarda dene bakalim yani fps olmasa bile mass effect 3 oynanamlidir hic olmadı serinin ilk iki oyununu dene

aleranol

aleranol

Üye
ben prototype i çok sevdiçimden önerdim. Aslında silahsız gibi gözüksede askerden silahi alıp gaba basmak yetiyor. Fps sıkıyor bir süre sonra beni. Bence senide sıkar o kadar oyun.

acuxx

acuxx

Üye
ben prototype i çok sevdiçimden önerdim. Aslında silahsız gibi gözüksede askerden silahi alıp gaba basmak yetiyor. Fps sıkıyor bir süre sonra beni. Bence senide sıkar o kadar oyun.

Prototype 2 daha güzel

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
Black Mesa Source oyna iyi gider

• Beğen
Tepkiler: fatih54102
lolaman

lolaman

Üye
Counter Strike 1.6 Call of Duty Mw3 oyun %50 de bitiyor gerisi yok 2 günde bitirdim oyunu öldü makarov.Assasin's Creed Revelation,Cross Fire,DC Universe Online Live Zombi Rock daha var benim pcde ama onlar fps veya rpg değil skyrim öneririm bende oynamadım ama güzele benziyor :D

coolasker54

coolasker54

Üye
"special ops the line" oyna sonra ban özzelden yaz böyle oyun varmı daha diye :P

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Half life serisini bitirmeyen biri, kendini kessin doğrasın. Half life pc oyunlarının anasıdır.

• Beğen
Tepkiler: fatih54102
benighted

benighted

Üye
su anda en iyisi skyrim tamamen rakipsiz

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
Counter Strike 1.6 Call of Duty Mw3 oyun %50 de bitiyor gerisi yok 2 günde bitirdim oyunu öldü makarov.Assasin's Creed Revelation,Cross Fire,DC Universe Online Live Zombi Rock daha var benim pcde ama onlar fps veya rpg değil skyrim öneririm bende oynamadım ama güzele benziyor :D
dostum mw3 %50 de bitmiyor senaryo normal vaziyette sonlanıyor easy de oynarsan %50 olur tabi veteranda oynayacak olursan %100 bitmiş olduğunu görürsün

iibrahim1981

Üye
nova 3

FT3

FT3

Üye
mirror edge , aşik olacaksin bu oyuna :) youtube gibi sitelerden gameplay videolarini izlersen sende hak vereceksin bana

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
mirror edge , aşik olacaksin bu oyuna :) youtube gibi sitelerden gameplay videolarini izlersen sende hak vereceksin bana

:tşk: :pc:

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar rainbow six vegas oynuyorum şuan tek kelime harika tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt