şu telefon bende olsun başka bişey istemem dediğiniz telefon hangisi:)

Sponsorlu Bağlantılar

hasanxai80

Üye
arkadaşlar öncelikle merhaba size bir konu hakkkında bilgi başvurusu yapmak istedim ben nokia c6 01 kullanıyorum telefonumu suya düşürdüm ve hemen bataryayı cıkartmadım ama telefon 1 kaç saat sonra kapandı ve ekrana görüntü gelmiyor acılırken titriyor ve görüntü sağlayamıyor acaba ekran filmi mi yandı ekran fiyatları ne kadardır bana bilgi verirseniz sevinirim

pirenuri

pirenuri

Üye
lumia 920 pek uygulama isteyen birisi değilim şıklık hastasıyım lumia aşırı şık hem kızlar bayağı merak ediyor beni bi gelsin lumia alcam anında :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşlar öncelikle merhaba size bir konu hakkkında bilgi başvurusu yapmak istedim ben nokia c6 01 kullanıyorum telefonumu suya düşürdüm ve hemen bataryayı cıkartmadım ama telefon 1 kaç saat sonra kapandı ve ekrana görüntü gelmiyor acılırken titriyor ve görüntü sağlayamıyor acaba ekran filmi mi yandı ekran fiyatları ne kadardır bana bilgi verirseniz sevinirim

100 tl yi bulur kardeşim senin tamir işin keşke bataryayı hemen söküp telefonu pirince atsaydın.. al şimdi telefonu sök komple at bi kavanoz pirincin içine göm iiyice beklet bir gün belki çalışır olmadı servise yolla.

dogucan 1905

Üye
kendi telefonum samsung b5310 corby pro

aleranol

aleranol

Üye
samsung galaxy note4 veya lumia 960 :D nasılsa çıkacaklar şimdiden olsa ne olur :kop:

holywar95

Üye
onlarında modası geçer çok sürmez en iyisinin bile modası en fazla 6 ay

- - - Eklendi - - -

benim istediğim şarjı uzun giden bir telefon olsun var mi böyle bir tane

esokmen

esokmen

Üye
Galaxy Wonder imla cok mutluujm allaha sukurler olsun

hidayet02

hidayet02

Üye
46 Sayfanın 46'sınıda Nokia Damga Vurmuş...
Nokia Lumia Serisiyle Yeniden Hayat Buldu.
Bu Konu İlk Açıldığı Yıllarda N Serisi, Şimdide Lumia Serisi Gözde Telefonlar...

Şuan Kullandığım Telefon Nokia E-6, Hayalimdeki Telefondu ve Aldım...

Şimdilik Telefonumla Mutluyum, Ama İlerde Nokia Lumia Serisinden Sabit Qwerty Klavyeli Bir Güçlü Donanımlı Cihaz Çıkarsa Almayı Düşünürüm:)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
HTC One X bende olsa varyaa :D

Ogu1997

Üye
Bence Blackberry'den İyi Bir Telefon Yok Uygulama Bakmından ;)

Üst Alt