5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Kardeş bu cfw yüklü telefona format atamıyorum

Ene524

Ene524

Üye
Çok tereddüt ettim bişey olur mu diye ama denedim oldu ellerine sağlık.Hard formata gerek var mı acaba?

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Kardeş hard f. Atcaktım atamadım fp1 daha iyiydi tel hafızam 70 den aşağı inmiyordu bunda sürekli iniyor bide tel yeniden başlatınca ram felan yükseliyodu fp2 de olmuyo fp1 e geçecem ben

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Çok tereddüt ettim bişey olur mu diye ama denedim oldu ellerine sağlık.Hard formata gerek var mı acaba?
hata filan alırsan hard format atmadığındandır... ve hafıza kartını biçimlendirmelisin ki eski sistemden kalan dosyalar yeni sistemi karıştırmasın...

- - - Eklendi - - -

Kardeş hard f. Atcaktım atamadım fp1 daha iyiydi tel hafızam 70 den aşağı inmiyordu bunda sürekli iniyor bide tel yeniden başlatınca ram felan yükseliyodu fp2 de olmuyo fp1 e geçecem ben
anladım ilgilenicem güncelleme çalışmalarına başlayınca

anillsonmez

Üye
Yapamadım olmadım hafıza kartını biçimlendirmedim ondan mıdır ?

ByKatre

ByKatre

Üye
Bir Sorum Olacak Farm Frenzy 2 Oyununu Yüklüyorum Kuruluyor Yaklaşık 6 Mb Tıklayınca Hata Veriyor Uygulama Kapatılacak Diye Ama Arka Planda Açılıyor Tamam Deyince Kapanıyor Bilgiler Deyince Memory Out Gibi Bir Şeyler Diyor Neden Olabilir Hakan

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bir Sorum Olacak Farm Frenzy 2 Oyununu Yüklüyorum Kuruluyor Yaklaşık 6 Mb Tıklayınca Hata Veriyor Uygulama Kapatılacak Diye Ama Arka Planda Açılıyor Tamam Deyince Kapanıyor Bilgiler Deyince Memory Out Gibi Bir Şeyler Diyor Neden Olabilir Hakan
ram yetmiyor diye oluyordur...
ofw de çalışır o oyun c6 portunda çalışmıyor...
istersen temiz portu kur tlfnuna dene çalışmaz yinede

ByKatre

ByKatre

Üye

rqm2009

Üye
Ellerine sağlık gerçekten güzel olmuş,ancak bir eksiği var bana göre. Seçilen font etli değil, oldukça zayıf. web browser kullanımında gerçekten sıkıntı yaratıyor. FontFlip programı ile fontu değiştirdiğimde ise, altta bulunan butonlardaki tüm yazılar bozuluyor.
Yazıtipini değiştirmenin bir yolu var mı?

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye

hata filan alırsan hard format atmadığındandır... ve hafıza kartını biçimlendirmelisin ki eski sistemden kalan dosyalar yeni sistemi karıştırmasın...

- - - Eklendi - - -

anladım ilgilenicem güncelleme çalışmalarına başlayınca

peki sağol kardeş
hard format atma işi nolcak?

Üst Alt