5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

anillsonmez

Üye

flaşlama ile ilgili detaylı bilgi ana başlıkta var... Topbar yok sonradan siz kurun... Eskiye dönmek istersen navifrmden orjinal yazılımı indirip bunu attıgın gibi atarsan eskiye dönmüş olursun

Nokia'nın orjinal kendisinden yapamam mı geri. Birde telefonun giriş ekranına widget ekleniyor mu ? Normal bellede ekleniyorda ? :)

Mert045

Mert045

Üye

Abi menü böyle n8 menü meşgul simgeli olursa daha güzel olur :)

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye

o nasıl bişe olmuş öyle ya... ilk kez görüyorum böyle bi hata...
güncellemede artık sıfırdan başlarım yapmaya napalım artık

hakan kardeş bendede şimdi oldu haritakarı açtım arka plana attım sonra simgeler çok büyüdü soldan sağa 2 yukardan aşağı 3 sıra oldu hesap et artık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş bendede şimdi oldu haritakarı açtım arka plana attım sonra simgeler çok büyüdü soldan sağa 2 yukardan aşağı 3 sıra oldu hesap et artık

hımm anladım.. Tamam ilgilenicem kardeşim

anillsonmez

Üye
Çok sağol widget ? Yüklemeye başladım. :))

anillsonmez

Üye
System32 klasörü nerde biraz acemiyim de. :=)

vlkn9303

Üye
yeni sürüm ne zaman ? topbarlı versiyonda istiyorum :P:

vlkn9303

Üye
yapmaaa :D ofw kullanamam ben o kadar süre :D başka cfw kullanayım desem seninki dışında adam akıllı bi cfw yok :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yapmaaa :D ofw kullanamam ben o kadar süre :D başka cfw kullanayım desem seninki dışında adam akıllı bi cfw yok :)

topbarı çok beklersin yani.. Merak etme 1 hafta içinde geliyor bişe ama buna değil :)

vlkn9303

Üye
varya cfw yapmayı öğrenecem sana rakip olacam o olacak yani :D buna değil derken ? yeni bi cfw mi ? açıklasan biraz ?

vlkn9303

Üye
belleye ?

akdoganapo

Üye
Acillllllllllll
kardeşim qwerty yani yan klavyeye döndü tlf bir daha sayisal klavyeye döndüremiyorum acil yardim et

Üst Alt