Ovi'ye neden jailbreak olmuyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Ovi'ye neden jailbreak olmuyor ?
Evet arkadaşlar ovi'ye neden jailbreak olmuyor ? açıklayabilecek var mı acaba ?

sinanorta

sinanorta

Üye
Bence gerek yok. Çünkü aradığımız her şey kolayca bulunabiliyor. Ama apple store'deki bütün yazılımlar kolay kolay bulunmuyor.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
aradımız herseyı bulamıyoruz.Ovıdede cok guzel prolar ve temalar var.ovıyede lazım jaılbreak

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Elle Tek Tek Gezmen Lazım Evet Dediğin Gibi Bazı Programlar/Temalar Var Ve İlk Çıktığında Bedava Olup Sonra Paralı Oluyor :)

alenkolik

alenkolik

Üye
aradımız herseyı bulamıyoruz.Ovıdede cok guzel prolar ve temalar var.ovıyede lazım jaılbreak

Ovi de guzel prolarmi var :s siz nerede yasiyorsunuz arkadas. Neymis o guzel olan prolar bizde bilelim. Ovi de nokia da öldü cenazesini kaldirdilar.

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
arkadaşım şakamısın o programları kullan bune dandik program dersin nokia bitti bende en yakın zamanda Turkcell maxiplus5 alcam tavsiye ederim arkadaşımda gördüm süper bi makine

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Ovi de guzel prolarmi var :s siz nerede yasiyorsunuz arkadas. Neymis o guzel olan prolar bizde bilelim. Ovi de nokia da öldü cenazesini kaldirdilar.

ya sen iyimisin maxicepdeki cogu prog ovide bulunanlarin kirilmis hali ben burada neden olmuyor diye sordum konuuyu baska yere cekme bilmiyrsan yorum yapmaguzel olup olmamasi bana kalmis

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Lütfen seviyeli Tartışalım birbirimize laf atmadan konuşalım.

Salihç.

Üye
olse guzel olvr gercekdn

esokmen

esokmen

Üye
Arkadasim ovi kirsan ne olur kirmasan e olur ovinin her yeri kirik dokuk zaten kimse yanlis anlamasin ama ovi magaza uygulama icin son girilecek yer

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Atacan-

Atacan-

Üye
Bencede kırılmalı.
Güzel temalar paralı.
Sırf tema için işime yarar.
Konuda amacı dışına çıkmamalı.
Bilen varsa cvplasin.
Alakasiz cvp verenlerde başka konularda tatmin olsunlar.

• Beğen
Tepkiler: CilginTurk1
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Bencede kırılmalı.
Güzel temalar paralı.
Sırf tema için işime yarar.
Konuda amacı dışına çıkmamalı.
Bilen varsa cvplasin.
Alakasiz cvp verenlerde başka konularda tatmin olsunlar.

Sonunda dogru düzgün bir yorum.Ben neden jailbreak olmuyor diye soruyorum ama millet ne gerek var ovi hiç güzel değil diye yorumlar yapıyor.Neyse Var mı bilen duyun OVİ JAILBREAK?

Süleyman

Süleyman

Üye
sorması ayıp nedir bu JAILBREAK? :)

Atacan-

Atacan-

Üye
sorması ayıp nedir bu JAILBREAK? :)

ıphone mağazası gibi düşün.JAILBREAK yaparak telefona mağazadan ücretli uygulama ,oyunlar. ücretsiz yükleme yapmaya yarıyor.

- - - Eklendi - - -

Yani paralı oyun uygulamalari tam sürüm yapıyor.

acuxx

acuxx

Üye
ama o ovi deki programları kullanıyoruz bu bi gerçek

Süleyman

Süleyman

Üye

ıphone mağazası gibi düşün.JAILBREAK yaparak telefona mağazadan ücretli uygulama ,oyunlar. ücretsiz yükleme yapmaya yarıyor.

- - - Eklendi - - -

Yani paralı oyun uygulamalari tam sürüm yapıyor.

:oke: sağol açıklama için :)

Preloader

Preloader

Üye
Arkadasim ovi kirsan ne olur kirmasan e olur ovinin her yeri kirik dokuk zaten kimse yanlis anlamasin ama ovi magaza uygulama icin son girilecek yer

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Al işte biri daha yanlış düşünüyor senin kullandığın proların ve temaların çoğu ovi`den alınıyor lütfen konuyu okumadan gereksiz mesajlar atmayın ve yöneticilere iş çıkarmayın. :(

MrTech

MrTech

Üye
bu belki olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt