Cümleten selamun aleyküm. Aleyküm selam tunahancım hoşgeldin:)
1STayTRue35 Üye tguzel7' Alıntı: Cümleten selamun aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam tunahancım hoşgeldin
tguzel7' Alıntı: Cümleten selamun aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam tunahancım hoşgeldin
Nedensiz-Sebebsiz Üye jackalmami' Alıntı: Dün de buradaydın, ondan önceki günde. Sürekli geç yatıyorsun. Bunu neye borçluyuz? Genişletmek için tıkla ... bana mi diyorsun
jackalmami' Alıntı: Dün de buradaydın, ondan önceki günde. Sürekli geç yatıyorsun. Bunu neye borçluyuz? Genişletmek için tıkla ... bana mi diyorsun
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: Dün de buradaydın, ondan önceki günde. Sürekli geç yatıyorsun. Bunu neye borçluyuz? Genişletmek için tıkla ... Dün uykum yoktu mami akşam 8 gibi sızmış kalkmışım 11buçukta uyandım sonra uyku tutmadı 4e kadar
jackalmami' Alıntı: Dün de buradaydın, ondan önceki günde. Sürekli geç yatıyorsun. Bunu neye borçluyuz? Genişletmek için tıkla ... Dün uykum yoktu mami akşam 8 gibi sızmış kalkmışım 11buçukta uyandım sonra uyku tutmadı 4e kadar
Nedensiz-Sebebsiz Üye jackalmami' Alıntı: Taner e söyledim. Rahat olanına Genişletmek için tıkla ... hele öyle de
tguzel7 Üye 1STayTRue35' Alıntı: Aleyküm selam tunahancım hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Tanerim Hoşbulduk arkadaşlar...
1STayTRue35' Alıntı: Aleyküm selam tunahancım hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Tanerim Hoşbulduk arkadaşlar...
1STayTRue35 Üye 10baros10' Alıntı: hele öyle de Genişletmek için tıkla ... Hacı bu adam böyle. kime ne dediğini anlamayamazsın
10baros10' Alıntı: hele öyle de Genişletmek için tıkla ... Hacı bu adam böyle. kime ne dediğini anlamayamazsın
Nedensiz-Sebebsiz Üye 1STayTRue35' Alıntı: Hacı bu adam böyle. kime ne dediğini anlamayamazsın Genişletmek için tıkla ... belli zaten dostum severim ama kendisini
1STayTRue35' Alıntı: Hacı bu adam böyle. kime ne dediğini anlamayamazsın Genişletmek için tıkla ... belli zaten dostum severim ama kendisini
jackalmami Üye Sızma olayı bende çok oluyor bu aralar. işte çok yoruluyorum herhalde ondan. Geçen galatasaray maçını kaçırdım
Sızma olayı bende çok oluyor bu aralar. işte çok yoruluyorum herhalde ondan. Geçen galatasaray maçını kaçırdım
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: Sızma olayı bende çok oluyor bu aralar. işte çok yoruluyorum herhalde ondan. Geçen galatasaray maçını kaçırdım Genişletmek için tıkla ... İyi olmuş
jackalmami' Alıntı: Sızma olayı bende çok oluyor bu aralar. işte çok yoruluyorum herhalde ondan. Geçen galatasaray maçını kaçırdım Genişletmek için tıkla ... İyi olmuş
tguzel7 Üye Seni burda bulabileceğimi biliyordum kanka Yarın ki derse geliyon mu onu sorcaktım kaçta başlıyo?
jackalmami Üye Kalktığımdaki pişmanlık anlatılamaz dereceydi ama skoru öğrenince ALLAH'tan izlememişim dedim
1STayTRue35 Üye tguzel7' Alıntı: Seni burda bulabileceğimi biliyordum kanka Yarın ki derse geliyon mu onu sorcaktım kaçta başlıyo? Genişletmek için tıkla ... Peh... Ben yarın ki dersi geçtim olum geçen sene... Ama saat 11.40ta başlıyodu heralde.
tguzel7' Alıntı: Seni burda bulabileceğimi biliyordum kanka Yarın ki derse geliyon mu onu sorcaktım kaçta başlıyo? Genişletmek için tıkla ... Peh... Ben yarın ki dersi geçtim olum geçen sene... Ama saat 11.40ta başlıyodu heralde.
Nedensiz-Sebebsiz Üye 1STayTRue35' Alıntı: İyi olmuş Genişletmek için tıkla ... yaw hacı nick in anlamı ne istanbul izmir türkiye geçiyo içinde galiba
1STayTRue35' Alıntı: İyi olmuş Genişletmek için tıkla ... yaw hacı nick in anlamı ne istanbul izmir türkiye geçiyo içinde galiba
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: Kalktığımdaki pişmanlık anlatılamaz dereceydi ama skoru öğrenince ALLAH'tan izlememişim dedim Genişletmek için tıkla ... Tam bi rezaletti
jackalmami' Alıntı: Kalktığımdaki pişmanlık anlatılamaz dereceydi ama skoru öğrenince ALLAH'tan izlememişim dedim Genişletmek için tıkla ... Tam bi rezaletti
Nedensiz-Sebebsiz Üye yaw birşey daha diyecem pes13 reload c.rack lazım eklenti olarak biri bana verse nasıl olur
tguzel7 Üye 1STayTRue35' Alıntı: Peh... Ben yarın ki dersi geçtim olum geçen sene... Ama saat 11.40ta başlıyodu heralde. Genişletmek için tıkla ... Harbi mi la. yarın görüşelim o zaman ben yatacam şimdi
1STayTRue35' Alıntı: Peh... Ben yarın ki dersi geçtim olum geçen sene... Ama saat 11.40ta başlıyodu heralde. Genişletmek için tıkla ... Harbi mi la. yarın görüşelim o zaman ben yatacam şimdi
1STayTRue35 Üye 10baros10' Alıntı: yaw hacı nick in anlamı ne istanbul izmir türkiye geçiyo içinde galiba Genişletmek için tıkla ... Bunu soran tek kişi sen değilsin hacı mantık yürütmeye çalış bakalım
10baros10' Alıntı: yaw hacı nick in anlamı ne istanbul izmir türkiye geçiyo içinde galiba Genişletmek için tıkla ... Bunu soran tek kişi sen değilsin hacı mantık yürütmeye çalış bakalım