Galaxy S4 Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Geliyor!
Geçtiğimiz günlerde tanıtımı gerçekleşen iPhone 5′in ardından gözler Samsung’a çevrildi. Galaxy S3 ile istenilen başarıyı elde eden Samsung hız kesmeden yeni akıllısı olması beklenen Galax S4 modeline çalışmalara başlamış. Başlamış diyoruz çünkü telefon hakkında şimdilik bir bilgi bilinmemesine rağmen adını gizleyen birSamsung yetkilisi The Korea Times’a konuşarakGalaxy S4 hakkında detaylar sundu. Tabi bu detayların çoğu netlik kazanmasa da gerçeklik değeri taşımakta. İşte edinilen o detaylar.



Bilindiği üzere akıllı telefonlarda ekran boyutu ne kadar büyürse o telefona rağbet doğru orantılı olarak artış gösteriyor. Samsung’un da her Galaxy serisinde büyüttüğü ekran boyutu bu modelde de yükseliş gösterecek ve 5-inç boyutlarında olması beklenmekte. Galaxy S3′e göre daha kaliteli ekran çözünürlüğü sunması beklenen modelde belki de Retina ekran teknolojisi gibi bir teknoloji de kullanılabilir. Şimdilik bu modelin 720p ekran çözünürlüğün den yüksek olacağı kesin gözüyle bakılıyor.Samsung Galaxy S4′ün işlemcisi:Performans konusunda her daim bir adım önde olan Samsung bu yeni modelinde de bu önderliğini kaybetmek istemeyecektir. Galaxy S3′de kullanılan 4 çekirdekli işlemci teknolojisi bu modelde de büyük bir olasılıkla kullanılacak. Tabi ki Qualcomm‘un Snapdragon S4 Pro isimli işlemcisi şimdiye kadar ki en iyi işlemcilerden birisi ve Galaxy S3′de kullanılan işlemciden daha iyi performans sunuyor. Samsung yeni modelinde ya Qualcomm’u seçecek yada kendisine yeni bir işlemci geliştirecek.Samsung Galaxy S4′ün kamerası:LG’nin geliştirmiş olduğu Optimus G isimli modeli şuana kadar kullanılan en iyi kamera teknolojilerinden birisini sunmakta. Bu durumun böyle olması Samsung’un yeni akıllısında daha iyi bir kamera kullanacağını düşündürüyor. Bu yeni kamera Galaxy S3′de olduğu gibi yüksek özelliklerde olmasının yanı sıra daha iyi çözünürlükte video ve fotoğraf çekebilecek.Samsung yetkilisinin The Korea Times’a yaptığı diğer bir açıklama ise bu modelin MWC 2013′de sunulacak olması. Galaxy S3′ün ertelenerek tanıtılması bu modelin diğer S serileri gibi MWC fuarında çıkacağını düşündürmekte. Tabi ki Galaxy S3′de olduğu gibi bir aksaklık olmazsa.2GB RAM kullanılması beklenen modelde ayrıca android 4.1 veya bir üst sürümü kullanılması bekleniyor. Mali T-604 GPU veya Mali T-658 GPU ile güçlendirilmesi beklenen modelin performans tutkunlarına tam bir keyif yaşatacağını düşünüyoruz. Tabi ki bu yazımızda belirtiğimiz özelliklerin birçoğunun değişiklik göstermesi muhtemel. Lakin bu özelliklerde olmasa da Galaxy S4′ün Samsung’un yeni baş tacı olacağı kesin.



Alinti: G.A.
 
  • Beğen
Tepkiler: yunus_ 123


.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Samsung’un da her Galaxy serisinde büyüttüğü ekran boyutu bu modelde de yükseliş gösterecek ve 5-inç boyutlarında olması beklenmekte.

Bune arkadaşım ya tablet al daha iyi :cool
 
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Tablette telefon.gorusmesi.yapiliyor mu?:D
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Birileri bu teknolojiyi durdursun :)
 
___kaptan___

___kaptan___

Üye
eğer tasarımı buysa çok hoş beğendim yani :) inşallah beklentilerin üstünde özelliklerle gelir çok sayın; SAMSUNG GALAXY S4 :) güzele benziyo hadi hayırlısı :)
 
amcalu1

amcalu1

Üye
Samsung bu haberi yalanladı diye biliyorum
 
71fatih

71fatih

Üye
Resmi olarak ortada bişey olmadığı sürece itibar bile etmeyin bu bilgilere ve görsellere derim arkadaşlar.
 

musti15fb

Üye
Bir söz vardır; "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diye. Yani Samsung böyle bir düşünce'ye sahip ki bu tarz haberler çıkıyor. Tabii ki Android 4.1 değil, 4.2 gibi bir şey koyulacaktır, ancak aceleye gelirse özellikleri böyle olsa bile bu özellikleri karşılayabilecek bir batarya gerekir. Bu söylentiler doğru ise en fazla 2013'ün ikinci yarısında çıkacaktır. Asıl soru Galaxy S3 aynı üvey evlat mı olacak, yoksa öz kardeş mi?
 
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Samsung daha önceden bu haberleri yalanladı! S3 satışları zaten su anda tavan yapmış durumda, adamlar s4 u piyasaya surerlerse resmen bindikleri dalı kesmiş olur...
Haber içinde teşekkürler kardesim;)
 
anılbaran

anılbaran

Üye
gelmez şimdi
 
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Erken daha erken :)
 

d3likanLI

Üye
Paylaşılan görüntü ve özellikler gerçek değil öyle değil mi sadece tahmin ?
 
newguard

newguard

Üye
Bu ne hız ya insanı telefon aldığına pişman ediyolar:nono:
 
pirenuri

pirenuri

Üye
yalan haber
 
MrExpert

MrExpert

Üye
Çıksında görelim bakalım :eller:
 
CasuS_87

CasuS_87

Üye
ohoo :D note 2yi geçmesin ya :D
 
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
iyiymiş
 
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
tasarım :(
 
Kerim.

Kerim.

Üye
yok ya sahtedir bu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt