Genelev futbol takımına sponsor oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Genelev futbol takımına sponsor oldu



Yunanistan'da ekonomik kriz futbolu da fena vurdu. Profesyonel futbol takımları üç yıl öncesine kıyasla bütçelerini yüzde 50'nin üzerinde azalttılar. Vukefalos amatör futbol takımı ise ekonomik krizi aşmak için Larisa'nın sosyete genelevi "Sula" ile anlaştı.
CNN Türk’ten Yorfo Kırbaki’nin haberine göre, Larisa şehrinde 8 yıl önce kurulan Vukefalos amatör futbol takımı, bu sezon ekonomik krizi aşmak için ilginç bir yöntem buldu. Takımın yöneticileri masrafları karşılayacak başka sponsor bulamayınca, Larisa'nın sosyete genelevi "Sula" ile anlaştı.
Yeşil-siyahlılar bu sezon üzerinde "Sula'ın zamane evi" yazan formalarla top koşturacaklar. Geçen temmuz ayında Larisa şehrinde 3 bin kişinin katıldığı bir törenle açılan ve 4 milyon euro 'ya malolan "Sula'nın Zamane evi"nin patroniçesi "Madam Hrisula"nın, Vukefalos takımına sponsor olmak için ödedeği para açıklanmadı.
FUTBOLCULARA ÜCRETSİZ ZİYARET
Vukefalos takımının başkanı Yiannis Baciolas "Futbolculara sponsorumuzu söyleyince önce şaşırdılar. Ama ardından galibiyet priminin ne olacağını sordular. Futbolcularımız genelevi ücretsiz ziyaret edebilecekler" dedi.
Bu sezon Vukefalos takımının 7 Ekim'de oynayacağı ilk maçta genelevde çalışan kadınlar da şov yapacak.
CENAZE LEVAZIMATÇISI DA VAR
Trikala şehrindeki Polipirgos amatör futbol takımı ise cenaze levazımatçısı bir firma ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Polipirgos takımı üzerinde "Cenaze işleri Panayotu firması" yazan ve bir haçın da olduğu simsiyah formalarla top koşturacak.
 


CABBAR

CABBAR

Üye
Ohh pon pon kızlarda beleşe gelir artık

- - - Eklendi - - -

Bi de futbolculara ücretsiz ziyaret apaçık doping alıyor bunlar be
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
bizim 2. lige böyle bir imkan ver 1'e çıkmadan süper lige ordan şampiyonlar ligi şampiyonluğuna oynarlar Türk'ün gücü :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
367
Kingmortall
esokmen
Cevap
1
Görüntüleme
850
esokmen
tragedie
Cevap
8
Görüntüleme
515
levasinay


Üst Alt