Mami sess ver hacı:megafon:
1STayTRue35 Üye rabbace' Alıntı: Mobil sürümde de beğen butonu yok ya Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Büyük eksiklik hemen giderilmesi gerek.
rabbace' Alıntı: Mobil sürümde de beğen butonu yok ya Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Büyük eksiklik hemen giderilmesi gerek.
CABBAR Üye Taner ben yatayım abi kendine iyi bak dostum. Yarın yine görüşmek üzere - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Büyük eksiklik hemen giderilmesi gerek. Genişletmek için tıkla ... Demi şikayet et vardı ama
Taner ben yatayım abi kendine iyi bak dostum. Yarın yine görüşmek üzere - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Büyük eksiklik hemen giderilmesi gerek. Genişletmek için tıkla ... Demi şikayet et vardı ama
1STayTRue35 Üye rabbace' Alıntı: Taner ben yatayım abi kendine iyi bak dostum. Yarın yine görüşmek üzere - - - Eklendi - - - Demi şikayet et vardı ama Genişletmek için tıkla ... tamam yarın gece toparlanak yine genşlik hadi iyi geceler
rabbace' Alıntı: Taner ben yatayım abi kendine iyi bak dostum. Yarın yine görüşmek üzere - - - Eklendi - - - Demi şikayet et vardı ama Genişletmek için tıkla ... tamam yarın gece toparlanak yine genşlik hadi iyi geceler
CABBAR Üye 1STayTRue35' Alıntı: tamam yarın gece toparlanak yine genşlik hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler üstad
1STayTRue35' Alıntı: tamam yarın gece toparlanak yine genşlik hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler üstad
1STayTRue35 Üye Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 2 misafir) 1STayTRue35* aşk aşk aşk jackalmami+ metalicbbu - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Iyi geceler üstad Genişletmek için tıkla ...
Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 2 misafir) 1STayTRue35* aşk aşk aşk jackalmami+ metalicbbu - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Iyi geceler üstad Genişletmek için tıkla ...
doctorrr Üye abiler sinirliydim bi' şarkı beni çok rahatlattı dinleme imkanı olan dinlesin; Black - Everything Coming Up Roses çok güzel
abiler sinirliydim bi' şarkı beni çok rahatlattı dinleme imkanı olan dinlesin; Black - Everything Coming Up Roses çok güzel
jackalmami Üye Çok üzücü bir konu ama şuan tam belli olmadığı için fazla dillendirmemeye çalışıyorum. Yoksa kötü oluyorum durup dururken - - - Eklendi - - - Sana da iyi geceler Yunus'um. Arada bi uğra buralara
Çok üzücü bir konu ama şuan tam belli olmadığı için fazla dillendirmemeye çalışıyorum. Yoksa kötü oluyorum durup dururken - - - Eklendi - - - Sana da iyi geceler Yunus'um. Arada bi uğra buralara