Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Espri olsun diye söylemiştim zaten taner :) Hiç öyle şey olur mu? Zaten o tür mesajların sondaki bedduasını okumadan direk siliyorum :ehe
En iyisi ben okumuyorum bile.:ehe Allahtan aylardır kimse atmıyor rahatım bazen sövesim geliyor arkadaş:ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
Ne biliyim :bilmm bu aralar mesajların kime ve neye dendiğini anlamıyorsun ya dil bilgisi sorununu çözer diye düşünmüştüm :zong: :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye

En iyisi ben okumuyorum bile.:ehe Allahtan aylardır kimse atmıyor rahatım bazen sövesim geliyor arkadaş:ehe

Mesela 15 kişiye gönder diyor ya sana gönderen kişiye 15 tane atacaksın :ehe

- - - Eklendi - - -

Ne biliyim :bilmm bu aralar mesajların kime ve neye dendiğini anlamıyorsun ya dil bilgisi sorununu çözer diye düşünmüştüm :zong: :ehe

Ben sonradan geldim ya konuyu bilmiyorum üstad :) bi de seni anlamak biraz aşıyor beni :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
Face te bunlara inananlar dolu. Geri zekalılar :ehe
Bunların beyni için üstüne para veriyorlarmış diye duydum :)

jackalmami

jackalmami

Üye
Beni herkes anlayamıyor nedense. Acaba sorun bende mi :hmmm

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Ben sonradan geldim ya konuyu bilmiyorum üstad :) bi de seni anlamak biraz aşıyor beni :ehe
mami nin beyni normal bi insandan daha ileri seviyede olduğu için birşey söylediğinde biz anca yarım saat sonra anlıyoruz ne demek istediğini:ehe

CABBAR

CABBAR

Üye
jackalmami

jackalmami

Üye
tamam Yapmayın çocuklar tamam :sirit: :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye

mami nin beyni normal bi insandan daha ileri seviyede olduğu için birşey söylediğinde biz anca yarım saat sonra anlıyoruz ne demek istediğini:ehe

Bak Taner beni hemen anladı bende onu anladım Muhammed farklısın biraz :)

jackalmami

jackalmami

Üye
Farkımız tarzımız diyerekten kapatıyoruz konuyu. Ben böyle övücü sözlere gelemıyorum pek. Ahanda suratım kızardı :utan :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye
Ben bi 18.5 dakika sonra geliyorum :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
Bugün komşumuza loto dan 5 milyon :tl: çıkmış. Yanında katıla katıla kahkaha attım ki benimde başıma gelsin. Bkz. Gülme komşuna gelir başına. :):)

Anladınız demi beni. :ehe

Üst Alt