Jelly Bean: Kime, ne zaman?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Jelly Bean: Kime, ne zaman?
Android 4.1 hangi cebe, ne zaman gelecek? Sizin cebiniz de listede mi? Cevaplar burada...

Google'ın mobilişletim sisteminin son sürümü Jelly Bean (Android 4.1), Nexus 7 tablet ile beraber geliyor. Ancak Jelly Bean'i kullanacak tek cihaz, Nexus 7 değil ve onu iple çeken çok sayıda cep ve tablet var. Örnğin Nexus S, Jelly Bean güncellemesini almaya başladı bile. İşte farklı üreticilerin Jelly Bean'e güncelleme planları.

Samsung

Galaxy S3'ün Android 4.1 güncellmesi, Batı Avrupa'da indirmeye sunuldu bile. Samsung, güncellemenin "diğer piyasalara yavaşça sunulacağını" söylüyor ve kalan yerler için kesin bir tarih vermiyor.

Şirket, şu cihazlara da Jelly Bean'i sunacağını onaylıyor: Galaxy Tab 2 7.0 ve Tab 2 10.1, Galaxy Note 10.1, Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy S Advance, Galaxy S2 LTE, Galaxy Music, Galaxy Chat, Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy Mini 2 ve Galaxy S Duos.

HTC


HTC, en az üç cebine Jelly Bean güncellemesini getireceğini açıklamıştı. Bir HTC yetkilisine göre bu şanslı cepler, HTC One X, HTC One XL ve HTC One S olacak. Son raporlara göre One X, Ekim ayında Android 4.1'e geçebilir.

Motorola

Motorola, Jelly Bean'e yükseltme planlarını şimdiye dek açıklamadı. Bununla birlikte Google, Temmuz ayında yaptığı açıklamada Xoom tablete Jelly Bean'i getireceğini söylemişti.

LG

LG, yaptığı açıklamada 2012'de piyasaya sürdüğü tüm uyumlu ceplerine Jelly Bean'i getirme sözü vermişti. LG'deki bazı kaynaklara göre ilgili cepler, 2013'ün ilk çeyreğinde Android 4.1'e yükseltilecek.

Asus


Asus, Transformer Pad Infinity ve Transformer Prime'a Android 4.1'i getireceğini Facebook sayfasında onayladı. Asus, bu güncellemenin haftalar değil günler içerisinde gerçekleşeceğini söylüyor.

Sony


Sony, 2011'de çıkan ceplerinin Android 4.1'e geçemeyeceğini açıklamıştı ancak şirket son yaptığı açıklamada bu durumu yalanladı. Dolayısıyla şirket Xperia S ve 2011'e ait Xperia cepler için Jelly Bean güncellemesini yayınlayacak.

Acer


Hollandalı site Tablet Guide'a göre Acer, bazı Android tabletlerini Jelly Bean'e yükseltecek. Ancak bu tabletlerin hangileri olduğu ve güncellemenin ne zaman geleceğine dair bir bilgi yok.

Toshiba


Toshiba, Android Jelly Bean'i AT200 ve AT300 tabletlerine getirecek. Bu güncellemenin ne zaman olacağı ise bilinmiyor.

Intel


Intel, Atom işlemcili telefonları için Jelly Bean güncellemesini getireceğini söylemişti. Güncelleme için şimdilik bir tarih verilmiyor.

Diğer üreticiler

Huawei ve Panasonic gibi diğer üreticilerin Android 4.1 ile yapacağı açıklamayı ise hala bekliyoruz.

Alinti: SDN
 


acuxx

acuxx

Üye
teşekkürler :)
 
71fatih

71fatih

Üye
Türkiye tarihi ne zaman acaba.2013 sonu mu :D
 
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
teşekkürler. N9 a geldi bile :D
 
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe
maxirabit

maxirabit

Üye
C.rom'la orjinaliyle bazen aşırı bir fark olmuyor zaten hatta bazı yazılım yayınlayan siteler dev. Fw.lerini yayınlıyor onlarda orjinaline en yakın olanıdır:)
 
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Espri yapıyorum yahu sakin olun kızmayın :utandım:
 
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
arkadaşlar telefonu garantili olup rom rot işlerine girmem güncellemeyi beklerim diyene lafım yok ama telefonum spot olduğu için gönül rahatlığıyla kurcalıyorum :) xxalef sürümünden xxlfb sürümüne geçtim tabi şebeke hatası almamak imei silinmesi gibi problemlerler yaşamamak için telefoncuda yaptırdım

şuan için amerika ve polonya sürümleri mevcut adamın elinde biraz kullanıcı yorumlarını aldıktan sonra güncellemyi beklemeden hemen 4.1 yükletcem
 

MaxipmaN

Üye
s3 niye yazmıyor?
 
hunter41

hunter41

Üye
o zamanan. Neo v ye 4,1 guncellemesi gelecek =))
 
  • Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
G. Miniye bile var wonder a yok
 
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sony için 1 milim ilerlememişiz :( Hâlâ bir açıklama bile yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt