Instagram kullanıcı sayısı Twitter'ı geçti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Instagram kullanıcı sayısı Twitter'ı geçti!
ABD’de yayımlanan rapora göre, Ağustos ayında Instagram’ın günlük kullanıcı sayısı şaşırttı.Araştırma şirketi ComScore’un raporuna göre, fotoğraf paylaşmauygulaması Instagram, ilk defa Twitter uygulamasını geride bıraktı. Raporda, ABD’de Ağustos ayı boyunca Instagram günde ortalama7.3 milyon kullanıcı tarafından ziyaret edilirken, Twitter’ın mobil uygulamasıortalama 6.9 milyon kullanıcıyı çektiği belirtildi.

Instagram ziyaretçilerinin, fotoğrafeditmele ve paylaşım programındaTwitter’ın mobil uygulamasındaharcanandan daha fazla vakit geçirdiği açıklandı. Rakamlar, Instagram kullanıcılarının ortalama 257 dakika, Twitter kullanıcılarının ise ortalama 170 dakikalarını buuygulamalarda geçirdiğini gösterdi.
AllThingsD teknoloji sitesi yazarlarından Mike Isaac, elde edilen başarının Instagram için çok büyük bir adım olduğunu ifade etti: “Bu durum, birçok farklı sebepten dolayı, büyük önem taşıyor. Sadece iki yıllık bir uygulama olan Instagram’ın,kullanıcıları bu kadar kısa sürede çekebilmesi ve kendine bağlayabilmesi, bunun sonunda da Twitter’ı geçmesi fotoğraf paylaşmauygulamasının ne kadar yüksek bir ivmeyle yükseldiğini gösteriyor.”
Dailymail’in verdiği bilgiye göre, günlük ortalama kullanıcı sayısında Instagram önde olsa da, Ağustos ayında tekil ziyaretçi sayısında Twitter 29 milyon ziyaretçiyle, 22 milyon ziyaretçi alan Instagram’ı geride bıraktı.

‘BU HABER FACEBOOK’U SEVİNDİRECEK’

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg’in yakın zamanda Instagram’ı satın alması, Silikon Vadisi’nde bir ‘uygulama balonu’ oluşturulmaya çalışıldığı suçlamalarını alevlendirmişti. Mobil uygulama pazarında Twitter’la giderek artan bir rekabet içinde olan Facebook’un, Instagram’ın başarısıyla ilgili haberi sıcak karşılaması bekleniyor.

Instagram için Nisan ayında bir milyar dolar veren Facebook, Eylül ayının başlarında fotoğraf paylaşma uygulamasını satın alma sürecini tamamladı. Ancak, Mayıs ayında halka açılan Facebook hisselerinin değer kaybetmesi sebebiyle, Instagram’a verilen hisse ve ödenen paranın toplam değeri bir milyar dolardan 715 milyon dolara düştü.
Instagram’ın kurucusu Kevin Systrom, Facebook’ta, “Resmi olarak Facebook ailesine dahil olduğumuzu duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Instagram, hayallerimizin ötesine geçerek, büyümeye ve başarılı olmaya devam ediyor. Ekibimizin bu başarısından dolayı gururluyuz. Bu uzun yolculuğun bir sonraki aşaması beni çok heyecanlandırıyor. Geçtiğimiz iki sene boyunca bize ilham verdikleri için Instagram topluluğundaki herkese teşekkür borçluyum” açıklamasını yapmıştı.
 


maxirabit

maxirabit

Üye
Nokia'ya atanmayınca molome çıktı zaten:)
 
maxirabit

maxirabit

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi

Direk resim olarak profilinde paylaşabiliyorsun:)
Ama link olarak çıkıyor,linkin yanına resim:)

albüm içerisine aktarılabilse güzel olurmuş aslında bende ayar falan arıyodum geçen baktım baktım en sonunda usandım :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye

albüm içerisine aktarılabilse güzel olurmuş aslında bende ayar falan arıyodum geçen baktım baktım en sonunda usandım :ehe
Bazı paylaşılan çok değişik resimler ve çok farklı yorumlar var:D
 
x-scarface

x-scarface

Üye
bakalım instagram furyası ne kadar sürecek :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt