Haydar'ın adı üstünde dümen.
MrTech Üye Kingmortall' Alıntı: ben dedim devreler yandı dedim eleman dedim dedim dedim ama dinletemedim Genişletmek için tıkla ...
Kingmortall' Alıntı: ben dedim devreler yandı dedim eleman dedim dedim dedim ama dinletemedim Genişletmek için tıkla ...
Kingmortall Üye jackalmami' Alıntı: kimin beyi ama Genişletmek için tıkla ... beyinsiz olanlarda var onlar akılsızmı şimdi
jackalmami' Alıntı: kimin beyi ama Genişletmek için tıkla ... beyinsiz olanlarda var onlar akılsızmı şimdi
Kingmortall Üye jackalmami' Alıntı: Bazılarına maaş bağlıyorlar ama Genişletmek için tıkla ... biraz daha ipucu alabilirmiyiz
jackalmami' Alıntı: Bazılarına maaş bağlıyorlar ama Genişletmek için tıkla ... biraz daha ipucu alabilirmiyiz
CABBAR Üye MrTech' Alıntı: 5230a son tugra olur mu la Genişletmek için tıkla ... Rambo forun-mda sanırım bi pm atıver ona
MrTech' Alıntı: 5230a son tugra olur mu la Genişletmek için tıkla ... Rambo forun-mda sanırım bi pm atıver ona
1STayTRue35 Üye Kingmortall' Alıntı: beyinsiz olanlarda var onlar akılsızmı şimdi Genişletmek için tıkla ... beyin.dll bulunamadı
Kingmortall' Alıntı: beyinsiz olanlarda var onlar akılsızmı şimdi Genişletmek için tıkla ... beyin.dll bulunamadı
MrTech Üye rabbace' Alıntı: Rambo forun-mda sanırım bi pm atıver ona Genişletmek için tıkla ... Attım abi.nasılsın
rabbace' Alıntı: Rambo forun-mda sanırım bi pm atıver ona Genişletmek için tıkla ... Attım abi.nasılsın
CABBAR Üye MrTech' Alıntı: Attım abi.nasılsın Genişletmek için tıkla ... Aynı be ya iyiyim yaşar Sen nasılsın