ne blim reyiz :hmmm ruh muyum yoksa ben fake miyim neyim :ehe
1STayTRue35 Üye Kingmortall' Alıntı: ne blim reyiz Genişletmek için tıkla ... ruh muyum yoksa ben fake miyim neyim
CABBAR Üye 1STayTRue35' Alıntı: ruh muyum yoksa ben fake miyim neyim Genişletmek için tıkla ... Offline görünüyorsun zaten
1STayTRue35' Alıntı: ruh muyum yoksa ben fake miyim neyim Genişletmek için tıkla ... Offline görünüyorsun zaten
Kingmortall Üye 1STayTRue35' Alıntı: ruh muyum yoksa ben fake miyim neyim Genişletmek için tıkla ... basarım şikayeti sahte üyelik diye
1STayTRue35' Alıntı: ruh muyum yoksa ben fake miyim neyim Genişletmek için tıkla ... basarım şikayeti sahte üyelik diye
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: fake of olabileceğini sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... yok la o kadar değil
ia.phlvn Üye Neyse abiler ben yatıyorum sinirim bozuldu iyice internet yüzünden. Hadi hayırlı geceler sizlere
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: Hahahah ne sarkıntılığı yav bak bakayım bir kere msj atmış mıyım Genişletmek için tıkla ... aaa murat neden özelimizi burada paylaşayım mı pm senin mesajların ile dolu :-D
greenmile' Alıntı: Hahahah ne sarkıntılığı yav bak bakayım bir kere msj atmış mıyım Genişletmek için tıkla ... aaa murat neden özelimizi burada paylaşayım mı pm senin mesajların ile dolu :-D
CABBAR Üye Kingmortall' Alıntı: okadar insan görünüyo bi kişide bişey yazmıyo ya 8 kişi uyuyonuzmu o misafirler Genişletmek için tıkla ... Ne olmuş misafirlere
Kingmortall' Alıntı: okadar insan görünüyo bi kişide bişey yazmıyo ya 8 kişi uyuyonuzmu o misafirler Genişletmek için tıkla ... Ne olmuş misafirlere
1STayTRue35 Üye ia.phlvn' Alıntı: Neyse abiler ben yatıyorum sinirim bozuldu iyice internet yüzünden. Hadi hayırlı geceler sizlere Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler isa kardeşim.
ia.phlvn' Alıntı: Neyse abiler ben yatıyorum sinirim bozuldu iyice internet yüzünden. Hadi hayırlı geceler sizlere Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler isa kardeşim.
1STayTRue35 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: aaa murat neden özelimizi burada paylaşayım mı pm senin mesajların ile dolu :-D Genişletmek için tıkla ... e yuh ama yani arkadaş
-YARINIYOK-' Alıntı: aaa murat neden özelimizi burada paylaşayım mı pm senin mesajların ile dolu :-D Genişletmek için tıkla ... e yuh ama yani arkadaş
jackalmami Üye Ben polisleri sevmiyorum. Son 1 hafta da 3 polisi deli ettim. Allah'tan inatçısına denk gelmiyorum.
CABBAR Üye nextman' Alıntı: Sorun yok değilmi gençler hayırlı sabahlar olsun Genişletmek için tıkla ... Dağılın devriye gezen var
nextman' Alıntı: Sorun yok değilmi gençler hayırlı sabahlar olsun Genişletmek için tıkla ... Dağılın devriye gezen var
Nextman Emekli Yönetici Kingmortall senin plakayı almışlar ogünü üzgünüm ,Ne yapıyorsun bakalım gökhanım
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: aaa murat neden özelimizi burada paylaşayım mı pm senin mesajların ile dolu :-D Genişletmek için tıkla ... Nadide var ya bugun ıyı gunumde degılım karsılık veremıyorum ama mıllet sapık sanıyordur herhalde artık Ama unutamamıssın benı boyle acıkca yazdıgına gore
-YARINIYOK-' Alıntı: aaa murat neden özelimizi burada paylaşayım mı pm senin mesajların ile dolu :-D Genişletmek için tıkla ... Nadide var ya bugun ıyı gunumde degılım karsılık veremıyorum ama mıllet sapık sanıyordur herhalde artık Ama unutamamıssın benı boyle acıkca yazdıgına gore
Nextman Emekli Yönetici jackalmami' Alıntı: Ben polisleri sevmiyorum. Son 1 hafta da 3 polisi deli ettim. Allah'tan inatçısına denk gelmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Sorun değil sevmeyebilirsin aleni yazma bari
jackalmami' Alıntı: Ben polisleri sevmiyorum. Son 1 hafta da 3 polisi deli ettim. Allah'tan inatçısına denk gelmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Sorun değil sevmeyebilirsin aleni yazma bari