Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
yok yeşilyol. Megafire a söyledim. :D

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Aslında şöyle kingmor.
Şuana kadar kimseye yalan atmadım askerlik durumumla ilgili. Yalanıda sevmem zaten. Eskiden çalıştığım bi coleje arkadaşımın sayesinde tekrar girdim. Kimse sormadı askerliğimi bende söylemedim. Normal çalışanlara da arkadaşım yüzünden tecilliyim diyorum. çünkü o istemiyor. Yoksa söylerdim. Ve şuan garson şefiyim. 1000 kişiye yemek veriyoruz özel bi colej de. ilkokul...

colej :ehe

MrTech

MrTech

Üye
iso naber :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Aslında şöyle kingmor.
Şuana kadar kimseye yalan atmadım askerlik durumumla ilgili. Yalanıda sevmem zaten. Eskiden çalıştığım bi coleje arkadaşımın sayesinde tekrar girdim. Kimse sormadı askerliğimi bende söylemedim. Normal çalışanlara da arkadaşım yüzünden tecilliyim diyorum. çünkü o istemiyor. Yoksa söylerdim. Ve şuan garson şefiyim. 1000 kişiye yemek veriyoruz özel bi colej de. ilkokul...

iyi yere atmışın kapağı bende doğruyu söylüyorum 5 ay var diyince adam uzun vadeli arıyoruz olmaz diyor öyle arkadaşımız olmadıki :hmmm

jackalmami

jackalmami

Üye
Lafını mı yapıyorsun :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
meee aand mmrr jooonees :biggrin:

jackalmami

jackalmami

Üye
Bana da çok söyleyen oldu onu. İşsizlikten amelelik bile yaptım. Kendi mesleğimi bırakmasamıydım ki acaba... Neyse pişman değilim.

Üst Alt