iyiki hatırlattım :d: harbiden :ehe
jackalmami Üye Metin' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sok o parmağı yerine yanlış anlaşılabilirim. Hani 'sok o silahı yerine' derler ya, o yüzden şey ettiydim. Kötü bi amacım yok
Metin' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sok o parmağı yerine yanlış anlaşılabilirim. Hani 'sok o silahı yerine' derler ya, o yüzden şey ettiydim. Kötü bi amacım yok
jackalmami Üye 1STayTRue35' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Senin mesajları sayan gerekiyor. Boşver
1STayTRue35 Üye Metin' Alıntı: neyse ben yatıyorum hepinize iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi cegeler metin
jackalmami Üye Metin' Alıntı: neyse ben yatıyorum hepinize iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
1STayTRue35 Üye bendede bi baş ağrısı bi karın ağrısı var sabahtan beri - - - Eklendi - - - yatayım bende bari duramıcam fazla hadi iyi geceler hepinize
bendede bi baş ağrısı bi karın ağrısı var sabahtan beri - - - Eklendi - - - yatayım bende bari duramıcam fazla hadi iyi geceler hepinize
greenmile Üye gece gece iyi güldüm ha mesajla kızlara yavşayan sonra gelip kendini güldüren sevgili arkadaş ahahahahah
gece gece iyi güldüm ha mesajla kızlara yavşayan sonra gelip kendini güldüren sevgili arkadaş ahahahahah
doctorrr Üye greenmile' Alıntı: gece gece iyi güldüm ha mesajla kızlara yavşayan sonra gelip kendini güldüren sevgili arkadaş ahahahahah Genişletmek için tıkla ... yeeeehuuuu
greenmile' Alıntı: gece gece iyi güldüm ha mesajla kızlara yavşayan sonra gelip kendini güldüren sevgili arkadaş ahahahahah Genişletmek için tıkla ... yeeeehuuuu
haydaravısyon Üye __simyacı__' Alıntı: Selamın aleyküm. nasılsınız bakalım kardeşlerim Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin iyim sen nasılsın
__simyacı__' Alıntı: Selamın aleyküm. nasılsınız bakalım kardeşlerim Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin iyim sen nasılsın