ANNA-BELLE N8-C6-C7... Kurulum Resimli+Yazili Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
gec kaldim cwp icin zaten atmissin cfw'yi tlfonuna. Gene de yazayim ben. Dead atman daha olumlu sonuc verir

ahab01

Üye
Arkadaşlar şöyle bi sorun ile karşılaşıyorum;
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
ERROR: Failed to set phone to flashmode
Ve
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. diye bir hata alıyorum yarcımcı olabilecek var mı acaba ?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
ozeldn msn yaz anlatiyim kardsm. Zaten videolu anlatim da ekliycem

- - - Eklendi - - -

ama sen o kirmizi dosyayi siliyosun dimi flastan once?

ahab01

Üye
evet siliyorum ama hata alıyorum, ilk flashladığımda yine bu CFW yi yüklemiştim bu sorun çıkmamıştı.
tlfon servise gitti güvenlik kodunu unuttuğum için yeni geldi belle yükledim ama Madness i yükleyemiyorum. msn adresi için pm attım.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
tamam gece yardmci olucm kardsm

crazyparen

Üye
kardes ben yapıyorum ve ' Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.' hatasınıı alıyorum ne yapmam lazım?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
benim werdgm phoenix prosunu kurman lazim dostm yada google dan arat en guncelini kur. 2si de olur

crazyparen

Üye
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
benim werdgmi google dan arat

- - - Eklendi - - -

bide kirmzi dosyayi siliyosun dimi?

crazyparen

Üye
aynen sildim kırmızı dosyayı. devamında kabloyu ckar ,bataryay cıkar vs. cıkıyo ya. onları yapıp ok. bastıktan biraz sonra bu hata veriyo ve duruyo. nasıl duzelir anlamadım gitti? :( . google dan son surumu buldum indirdim yine aynısı oluyo.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
tlfn ne marka?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
ben c7ye defalarca flash atmstm. Isleme basla snra usb cikar uyarisi gelnce sadece bataryani cikar ve tak. Hc bir tusa basmadan bekle o devam etcek

olcayaksoy_01

olcayaksoy_01

Üye
arkadaşlar kurtuluş40 bellenin en iyisi ve en son sürümü hangisi?

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
iyi calismalar hicam dusk yazlim yuleyecem nasil yaparim
simdien resekurller

istanbul460

Üye
Yurtdışından N8'im var.
Softwareversion: 111.030.0609
Sonderversion: 111.030.0609.00.01
Sprachpaket: 111.030.0609.01.01
Produktcode: 0599758
Typ: RM-596

Navifirm Plus'dan
Products: Nokia N8 (RM-596)
Releases: 111.30.609
Variants: euro2_dg_turkey (0599764)
bu versiyonu indirdim.
Phoenix'ten programı yükleyemiyorum.
Phoenix'te scan yaptığımda altta çıkan şu: RM-596/111.030.0609 , V79_sr1_11w42.5 , 25-11-11 , (c) nokia
Flashing'ten Firm update ye tıklayıp. Product kodu seçim yerinden Product Code: 0599764, Description euro2_dg_turkey, DP Ver.: 2.0 'ı seçip.
Refurbish'e tıklıyorum ama "getting list of files to be flashed failed: 0x84210010(-2078212080) -
firmware; flashing file 'c:\program files(x86)\nokia\phoenix\products\RM-596/rm-596_022.014_U01.01_79.92.u.fpsx' is not found." (
Bu yazı alıntıdır ama hata aynı hata)hatasını alıyorum.
Options'a tıkladığımda dosyaların hepsi kırmızı çıkıyor. Ne yapmalıyım?

MoLeCK

Üye
dostum indirdiğin dosyaların ismini düzenle ...rm-596.... Diye devam eder...indirdiğin dosyaların büyük olasılıkla isimlerinin baş tarfları hatalıdır..dikkat et...birde flash atmadan optionstan emmc dosyasını sil...zaten dediğimi yaparsan bir tek o kırmızı yanar

crazyparen

Üye
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
cok sukur kardesim : )

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
ÖNEMLİ: N8 TELEFONUNDA BELLE'NİN HERHANGİ BİR VERSİYONU YÜKLU OLANLAR İÇİNDİR. Eger anna yuklu ise ve belleye gececekseniz aynen anlatima göre islem yapin. Ancak eger telefonunuzda yuklu surumden du$uk bi surume geçecekseniz downgrade yapip scandinavia'ya dönun (imzamda anlatim var)

bunu nasıl yapıp düşük verisyon c6 atarım lütfen yardım et

- - - Eklendi - - -

ÖNEMLİ: N8 TELEFONUNDA BELLE'NİN HERHANGİ BİR VERSİYONU YÜKLU OLANLAR İÇİNDİR. Eger anna yuklu ise ve belleye gececekseniz aynen anlatima göre islem yapin. Ancak eger telefonunuzda yuklu surumden du$uk bi surume geçecekseniz downgrade yapip scandinavia'ya dönun (imzamda anlatim var)

bunu nasıl yapıp düşük verisyon c6 atarım lütfen yardım et

- - - Eklendi - - -

downgarde nerde yazıyor bulamadım

Üst Alt