Çılgın Android robot 2013'te geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Çılgın Android robot 2013'te geliyor
Robotları seven ve Android tabanlı mobil cihaz kullananlar için 2013'te bayılacakları bir ürün piyasaya sunulacak. Google Android’den ilham alan BERO, mobil cihazınıza yükleyeceğiniz uygulamayla siz nasıl istiyorsanız öyle hareket edecek.



Android işletim sisteminin logosu olan robot, gerçeğe dönüşmek üzere. Kullanıcının istediği gibi yönlendirebileceği, BERO adındaki
minyatür robotlar, eğlence dünyasına çok yeni bir hava katacak.

Tamamen programlanabilir ve kullanıcının isteğine göre ayarlanabilir bir arayüzle kontrol edilecek olan açık kaynaklı BERO (Be the Robot), ses komutuyla aktif edilebilecek. Dahası, akıllı telefonlardan gelen komutlara tepki verecek.



BERO, sahip olduğu yazılım sayesinde sadece hareket etmekle kalmayacak, en sevdiğiniz şarkıları çalacak, ‘gerçekçi’ hareketli figürlerlerLE dans hünerini sergileyecek. Bu kapsamda, kafasını çevirecek, kollarını oynatacak, yanlamasına dönüşler yapacak. BERO’nun dans ederken taktığı kulaklıkların rengi, dans ettiği müziğe göre değişecek.


ÖZEL MODELLERİ MEVCUT

BERO, üstün bir hareket kabiliyetine sahip olmak için iki kızılötesi verici kullanacak. Böylece etrafındaki kendisine engel oluşturabilecek 8-12 cm büyüklüğündeki nesneleri tespit edebilecek. Gözleri iki LED ışıktan oluşacak olan BERO, USB ile şarj edilebilecek. SD Card girişi sayesinde yüklenecek WAV ses dosyaları, robotun üzerindeki hoparlör ve amplifikatör sayesinde dinlenebilecek.



BERO projesi, henüz dün Kickstarter sitesi tarafından hayata geçirildi. Şimdiden, birkaç çeşit BERO modeli de sunulmuş durumda. Bunlar arasında masanızda hareketsiz duracak olan robotlar dışında Kickstarter üyeleri için özel olarak tasarlanan altın kaplamalı ve tam fonksiyonlu BERO’lar da var.



Mashable sitesinin verdiği bilgiye göre, çılgın minyatür robotun nakliyatı Kasım 2013'te başlayacak. İlk olarak Android tabanlı olacağı belirtilen robotun daha sonra Apple işletim sistemi iOS’ye de uyumlu olması ve bir sonraki dönemde de Twitter ve MP3 fonksiyonlarına sahip olacağı ifade edildi.



10 cm boyundaki BERO, 35 dolardan satışa çıkacak. Ancak fazlasıyla hareketli bir model istiyorsanız bu fiyat 129 dolara kadar yükselecek. Eğer BERO'nun Hong Kong'da nasıl üretildiğini görmek istiyorsanız, 7.850 doları gözden çıkarmalısınız.
 


Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Tony Stark daha iyi ya...:D
 
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
iyiymiş .. Haber içinde :tşk: hocam.
 
PriZm

PriZm

Üye
ben alırım bundan :D
 
doctorrr

doctorrr

Üye
adamların işi gücü yok oyuncak üretiyorlar :dry:
 
avcitalip

avcitalip

Üye
ayy ne güzel la,büyüğü olacak aslında :ehe her türlü komutu verip iş yaptıracaz :)
 
amcalu1

amcalu1

Üye
Çay kahve getirse tam süper olacak :D
 
Polymath

Polymath

Üye
Tuzluğa benziyorr:dry:
 
furkan176

furkan176

Üye
İyimiş çok sevdimde Türkiyeye gelirmi bide gelirse kaç olur acaba:hmmm
 
Kerim.

Kerim.

Üye
35$mi:oha:
 
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
ben sevmedim :D
 
aleranol

aleranol

Üye
işleri güçleri yok tuzluk şeklinde oyuncak yapıyorlar. Babannemin bir lafı vardır: "Fırlak yap, para kap."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt