kardeş ben nokia c6-01'e fabrika çıkışındaki işletim sistemini yani symbian^3'ü yüklemek istiyorum navifirmden hangi versiyonu indirmem gerekiyo?
kardeş navifirm'i açtım c6-01 (RM-18)'i seçtim dediğin sürüm yok ama 11.40.1511 var bunu yüklesem olur mu bi sorum daha var şaun belle yüklü telefona symbian^3'e dönerken dead flash kutucuğunu işaretliyor muyuz?
dead flash yaparken telefon hepten gitti yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teamviewerdan

jaf ile dene. o da olmazsa bakarız
www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/cfw-den-ofw-ye-donme-resimli-anlatim-654686.html
jaf'ın eski versiyonuymuş kardeş nokia c6-01 yok yeni versiyon var mı bildiğin?

yok kardeşim telefonunun c6-01 olduğunu bilmiyordum. C6-01 için phoenixle atman gerekir.
- - - Eklendi - - -
sen sanırım belleden geri dönmek istiyorsun. Bunu dene
www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/mujde-s-3-downgrade-belleden-donmek-isteyenler-e6-e7-c7-c6-x7-vb-guncelleme-29-02-2012-a-586501.html

downgrade yapmaya çalıştım hata verdi telefonum hiç açılmıyodu dead flash yapmaya çalışıyodum sonunda oldu kardeş 2 gündür uğraşıyodum meğersem yanlış versiyonu deniyomuşum en güncel versiyonu deneyince oldu daha da dead flash yapmam normal flash yaparım anca![]()

hocam sende nokia 5230 için çalışan jaf varmı
telefona dead flash attım fakat telefon açılmıyor ekran yanıp yanıp sönüyo telefon c6-00 v42 versiyon yüklüydü yüklemek istediğimde v42 neden böyle oluyo bilgilendirecek biri var mı??