Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

noizy

Üye
i want just the mod & the files, and we can add language by ourselves :) ..

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45

noizy

Üye
i can't understand, but is this mean that u can't give me the files?

maxiser

maxiser

Üye
Bu not:etkin aktarmaları nasıl iptal edebiliriz?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
10.10.2012 Yazılım Güncelleme...

hkn_18

Üye
Birşey sormak istiyorum ben bu cwfyi yükledim gerçekten görsellik ve işletim bakımından çok güzel ama kulaklıkla müzik dinlerken çok az ses çıkıyor, neyden olabilir acaba?

• Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Birşey sormak istiyorum ben bu cwfyi yükledim gerçekten görsellik ve işletim bakımından çok güzel ama kulaklıkla müzik dinlerken çok az ses çıkıyor, neyden olabilir acaba?

Dostum bu sorun var zaten. Güncellemede giderilecek. :)

zfrglr

zfrglr

Üye
Dostum bu sorun var zaten. Güncellemede giderilecek. :)

arkadaslar aynı sorun bende de vardı haqanguven in cwf sindeki ses arttirma patch ini x-plore ile c patches klasörüne attım rom pathcer ile aktif edip otamatik baslat yaptım ve sorun düzeldi

• Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar aynı sorun bende de vardı haqanguven in cwf sindeki ses arttirma patch ini x-plore ile c patches klasörüne attım rom pathcer ile aktif edip otamatik baslat yaptım ve sorun düzeldi

Evet şu anlık tek o şekilde giderilebiliyor. Bende zaten o patch ile yayınlayacağım. :)

zfrglr

zfrglr

Üye
  • Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
istenmeyen bir nedenden dolayi cfw gecikecetir arkadaşlar. özür dilerim.

maxiser

maxiser

Üye
Neden özürdiliyorsun ki gecikebilir normaldir.senden birkaç ricam olacak.bu not:etkin aktarmalar mod olarak uygulayacak mısın?bu nokia sleep screen ekran koruyucuyu roma gömme şansın var mı?bu ekran koruyucu kadar güzel bir ekran koruyucu görmedim.olmazsada canın sağolsun.hoşçakal...

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Neden özürdiliyorsun ki gecikebilir normaldir.senden birkaç ricam olacak.bu not:etkin aktarmalar mod olarak uygulayacak mısın?bu nokia sleep screen ekran koruyucuyu roma gömme şansın var mı?bu ekran koruyucu kadar güzel bir ekran koruyucu görmedim.olmazsada canın sağolsun.hoşçakal...

Evet uygulayacağım dostum. O programıda ben kendim uzunca bir süre kullandım ve çok fazla şarj yiyor. O yüzden uygulamayacağım kusura bakma. :) İlgin içinde teşekkür ederim. :)

tipo2000

tipo2000

Üye
kardeş yeni güncellemeyi ne zaman yaparsın

isamey

Üye
eline sağlık

yeni cfw de fp2 deki bazı şeyler eklenecekmi
fp2 nin kilit açması çok güzel, o ve başkaları eklenmezmi
yenisini beklemekteyim

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Eğer uygun modlar çıkarsa mutlaka eklerim...

Üst Alt