[Symbian^3] HD Oyunlar İçin Saveler ! [Güncelleme : 22.02.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

junya

Üye
Beyler eternal legacy hd icin save varmı

___kaptan___

___kaptan___

Üye
GT Racing için Save varmı acaba?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
GT Motor Academy savesi

• Beğen
Tepkiler: arslanla
eren3546

eren3546

Üye
NFS Shift save si olmuyor sadece asphalt 6 save si oluyor telim hack li

caglar b

caglar b

Üye
aspalt 6 save başarılı ama keşke 230 yıldız olsaymış bugattiyi de açardık :(
paylaşım için :tşk:

anık

Üye
Crusade of destiny savesi
qfs.mobi/f228617

Asteroid9

Asteroid9

Üye
:tşk: Emeğine Sağlık :)

By-HaCk

By-HaCk

Üye
teşekürler yararlı bir paylaşım olmuş :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Tom Clancy's H.A.W.X. savesine ihtiyacım var 4shared linki olarak verebilecek bi arkadaş yok muuu :'(

metalicbbu

metalicbbu

Üye
Bende assassins creed, hawx, transformers, crusade of destiny, pes 2011, galaxy on fire, angry birds (seasons ve rio dahil), marbles, azkend 2, avatar, fruit ninja, karoshi, ironworm, cut the rope, romance of rome, istunt2, slice it ve ayrıca gameboy advance emulatörleri için pokemon, yu gi oh, beyblade ve dragonball saveleri bulunuyor. Bu kadar çok save i bi konu altında toplamayı düşünüyorum ama telefondan bunları yüklemek için hazırlamak uzun sürüyor. Bilgisayarın düzelmesini mi bekleyeyim telefondan yapmaya mı başlayayım kararsız kaldım :(

tusam

tusam

Üye
h.a.w.x bulamadım tek tek tüm yorumları okumama rağmen

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bende assassins creed, hawx, transformers, crusade of destiny, pes 2011, galaxy on fire, angry birds (seasons ve rio dahil), marbles, azkend 2, avatar, fruit ninja, karoshi, ironworm, cut the rope, romance of rome, istunt2, slice it ve ayrıca gameboy advance emulatörleri için pokemon, yu gi oh, beyblade ve dragonball saveleri bulunuyor. Bu kadar çok save i bi konu altında toplamayı düşünüyorum ama telefondan bunları yüklemek için hazırlamak uzun sürüyor. Bilgisayarın düzelmesini mi bekleyeyim telefondan yapmaya mı başlayayım kararsız kaldım :(

way anaaaamm hacııı sana zahmet bana ikram hawx, transformers in savelerini rica etsem ulaştırabilir misin acaba? 4 shared'den upload edersende makbule geçer mağlum telden giriyorum :( şimdiden allah razı olsun :)

- - - Eklendi - - -

h.a.w.x bulamadım tek tek tüm yorumları okumama rağmen

aynen bende bulamadım save'nin atılacağı klasör yazılı ama ortada save yok, google'da da epey aradım yabancı sitelerde falan ama bulamadım, canım sıkıldı oyunu oynaya oynaya bütün bölümleri açtım ama silahlar füzeler gibi materyaller tam açılmadı :)

metalicbbu

metalicbbu

Üye
Ben de telden giriyorum bilgisayar tamirden gelince yükleyeceğim :(

anyroom

Üye
bna yardım edin dungeon huntur 2 olmuyo yha nasıl yapacam detaylı anlatsın birisi

achambo

achambo

Üye
fruit ninja var isteyen varsa yükliyim

gizemlidnz

Üye
selam arkadaşlar ben bu ehliyet cepte programını symbian^3 olarak nasıl indirecem ya anroid olarak yapmışlar telefonum nokia c7 00 için ehliyet sınavı cepte uygulaması sis.six. yapacak admin yokmu ilgilenirseniz sevinirim şimdiden tşkrler..

erhanred

Üye
GT Racing: Motor Academy - C:\private\20030E79 bu kodu doğrumu oynuyorum oyunu bu kodlu dosya boş kayıt dosyaları yok

babaa11

Üye
KArdeş nasıl yapacaz nasıl değiştirecez ?

metalicbbu

metalicbbu

Üye
bna yardım edin dungeon huntur 2 olmuyo yha nasıl yapacam detaylı anlatsın birisi

kardeş tam olarak neler yaptın yazarsan yardım edebilirim belki kopyalarken hata yapmış olabilirsin ;)

- - - Eklendi - - -

selam arkadaşlar ben bu ehliyet cepte programını symbian^3 olarak nasıl indirecem ya anroid olarak yapmışlar telefonum nokia c7 00 için ehliyet sınavı cepte uygulaması sis.six. yapacak admin yokmu ilgilenirseniz sevinirim şimdiden tşkrler..

Dostum o dediğin port yapmaya giriyo biraz :/ uygulama üreticisi sis versiyonunu çıkarırsa olur ancak ama bu bölümün yöneticilerine (cihanisultan) bi danışırsan belki çözüm bulurlar

Üst Alt