Bir İnternet Cafeci, Ben; İsyeaan..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi internet cafeye gidip 2 saatte 20gb dosya indiren arkadaşlar varya, yedikleri küfürün haddi hesabı yok. Onun yüzünden oyunlarda Lag, Videolarda Donma, Şarkılarda Kasma durumu oluyor, bu da müşterileri etkiliyor. Benim internetimde 3 hat var, bilenler oyun oynamak için 2-3 e geçiyor ama bilmeyenin oyununda bayaa lag oluyor böyle durumlarda. Bende filtreden bakıp hemen indirmeyi durdurmasını rica ediyorum. Ama müşteriler ne der bilmem.

maxirabit

maxirabit

Üye
Şimdi internet cafeye gidip 2 saatte 20gb dosya indiren arkadaşlar varya, yedikleri küfürün haddi hesabı yok. Onun yüzünden oyunlarda Lag, Videolarda Donma, Şarkılarda Kasma durumu oluyor, bu da müşterileri etkiliyor. Benim internetimde 3 hat var, bilenler oyun oynamak için 2-3 e geçiyor ama bilmeyenin oyununda bayaa lag oluyor böyle durumlarda. Bende filtreden bakıp hemen indirmeyi durdurmasını rica ediyorum. Ama müşteriler ne der bilmem.
Siz beyefendi,lütfen indirmenizi sonlandırır mısınız diyorsun tabi :d:
Şu vardır,tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır,tutupta küfür ederseniz oda inatlaşmaya devam eder ama uygun bir dille anlatırsanız tabiki o da uygun bir şekilde halleder.
Bende ticaretle uğraşıyorum ama tutupta herkeze küfür ederseniz,müşteriyi kürekle kaybedersiniz:)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
O cafede fiber mi var ya 2 saatte 20 gb :ehe

• Beğen
Tepkiler: R.A.M
TheMadness

TheMadness

Üye

Adamlar haklı.

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
1. Hattım 100Mb/s
2 ve 3. ise daha düşük, fakat 15-20 makinaya oyun oynaması için yetiyor.

Arkadaşlar, ben işi biraz şaka ile karışık anlattım fakat bazı arkadaşlar ne yazık ki ciddiye almışlar. Tabii ki müşteri velinimettir, onun için bağzı konularda kızgın olsam bile daha çok müşteriyi dinlemek ve ona hak verme tarafındayım..

paradox07

paradox07

Üye
1. Hattım 100Mb/s
2 ve 3. ise daha düşük, fakat 15-20 makinaya oyun oynaması için yetiyor.

Arkadaşlar, ben işi biraz şaka ile karışık anlattım fakat bazı arkadaşlar ne yazık ki ciddiye almışlar. Tabii ki müşteri velinimettir, onun için bağzı konularda kızgın olsam bile daha çok müşteriyi dinlemek ve ona hak verme tarafındayım..

bağzı değil bazı :oke: müşteri her zaman haklıdır :kıskıs:

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın :D

Metin MF

Metin MF

Üye
türkiye'de 100 mb/s internet? :oha:

paradox07

paradox07

Üye
Saniyede 100 megabayt galiba :)

- - - Eklendi - - -

İlginç :)

paradox07

paradox07

Üye
Ama hepsi küfürbaz falan değil.ben de bi zamanlar çok gidiyordum ama Allah'a şükür öyle değildim.tabi sonra bilgisayar,internet gelince gitmez oldum ben de

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Benim internetim de küfür olmaz.

Tabii ki saniyede 100mb çekmiyor ama 70mb'a kadar gördüm. 100mb/s diye geçiyor genel olarak.

paradox07

paradox07

Üye
Benim internetim de küfür olmaz.

Tabii ki saniyede 100mb çekmiyor ama 70mb'a kadar gördüm. 100mb/s diye geçiyor genel olarak.

:ohannes: saniyede 70mb demi bu?ve türkiyede işletmıyorsun galiba internet kafeni :blink:

jackalmami

jackalmami

Üye
Bu konu hala yaşıyor mu bea :ehe

paradox07

paradox07

Üye
Evet yaşıyor :)

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Evet saniyede 70mb gördüm ama kafe boşken :D

lolaman

lolaman

Üye
Ben kafeye arkadaşlarla online gta 4 oynamak için giderim o kadar onun zevki ayrı ya onlar dolaşırken bazuka atmak falan.Ama hiç unutmam arkadaşın adı samet biraz bağırdı kafe sahibi geldi buna bi şaklattı :D arkadaş böyle aynen Liseli Mode = Off.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
konu hortladı :kac:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt