TheMadness
Üye
Hacer ana geldi aklıma![]()

Hacer ana geldi aklıma![]()

Siz beyefendi,lütfen indirmenizi sonlandırır mısınız diyorsun tabiŞimdi internet cafeye gidip 2 saatte 20gb dosya indiren arkadaşlar varya, yedikleri küfürün haddi hesabı yok. Onun yüzünden oyunlarda Lag, Videolarda Donma, Şarkılarda Kasma durumu oluyor, bu da müşterileri etkiliyor. Benim internetimde 3 hat var, bilenler oyun oynamak için 2-3 e geçiyor ama bilmeyenin oyununda bayaa lag oluyor böyle durumlarda. Bende filtreden bakıp hemen indirmeyi durdurmasını rica ediyorum. Ama müşteriler ne der bilmem.

Şimdi internet cafeye gidip 2 saatte 20gb dosya indiren arkadaşlar varya, yedikleri küfürün haddi hesabı yok. Onun yüzünden oyunlarda Lag, Videolarda Donma, Şarkılarda Kasma durumu oluyor, bu da müşterileri etkiliyor. Benim internetimde 3 hat var, bilenler oyun oynamak için 2-3 e geçiyor ama bilmeyenin oyununda bayaa lag oluyor böyle durumlarda. Bende filtreden bakıp hemen indirmeyi durdurmasını rica ediyorum. Ama müşteriler ne der bilmem.
Kastamonuda bile tek bir yerde var o da türk telekomun yanındaO cafede fiber mi var ya 2 saatte 20 gb![]()

1. Hattım 100Mb/s
2 ve 3. ise daha düşük, fakat 15-20 makinaya oyun oynaması için yetiyor.
Arkadaşlar, ben işi biraz şaka ile karışık anlattım fakat bazı arkadaşlar ne yazık ki ciddiye almışlar. Tabii ki müşteri velinimettir, onun için bağzı konularda kızgın olsam bile daha çok müşteriyi dinlemek ve ona hak verme tarafındayım..
müşteri her zaman haklıdır 
hakaret etme.. onların sen gibi evde pc'leri yokki napsın gariplersenin için hava hoş tabi..
- - - Eklendi - - -
aynı kafadanız kardeşim![]()
Benim internetim de küfür olmaz.
Tabii ki saniyede 100mb çekmiyor ama 70mb'a kadar gördüm. 100mb/s diye geçiyor genel olarak.
saniyede 70mb demi bu?ve türkiyede işletmıyorsun galiba internet kafeni