BELLE REFRESH-FP1-FP2 için widgetler [82_Adet] toggle-pil ve saat çeşitleri eklendi 02.12.2012

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
Bahadır bu mod yapmayı bi becereyim sende ne kadar mod varsa alacağım. Takdir ediyorum senin emeklerini

n000k

n000k

Üye
ellerine sağlık dostum.. hepsi bir arada konu süper olmuş.. açıklamalı , görselli.. diğer türlü konu konu ara dur.. vallahi bravo!!! :oke:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

tolgatavli

Üye
small digital saati nasıl eski hale getirebiliriz yani büyük nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisin

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
small digital saati nasıl eski hale getirebiliriz yani büyük nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisin

konu içinde "dijital saat default" var onu yükle daha sonra beğendiğin bir saat varsa linkini ver bakalım

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

- - - Eklendi - - -

buradaki toggle widget bizde varmı

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
link atma şansın varmı

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
zaten üst konu dostum

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
dostum gördüm çok teşekkür ederim

• Beğen

tolgatavli

Üye

konu içinde "dijital saat default" var onu yükle daha sonra beğendiğin bir saat varsa linkini ver bakalım

xplore ile attım dosyaları digitalclockpublisherle alakalı bir hata veriyor Digital Clock Yellow CE by Sudestada78 bunu yapmak istiyordum tamamdır hallettim ismini değiştirip yaptım Teşekkürler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
xplore ile attım dosyaları digitalclockpublisherle alakalı bir hata veriyor Digital Clock Yellow CE by Sudestada78 bunu yapmak istiyordum tamamdır hallettim ismini değiştirip yaptım Teşekkürler

:rica:

son_hacker

Üye
joslogh mod a nasıl geçilir ben anlayamadım

• Beğen

Üst Alt