Voltaj vermedikçe çok fazla zararı olmaz
OC demek çekirdeği zorlamak demek ve bu da telefonunun ömrünü azaltmak demek aslında bunu da dikkate al bence sadece sen değil herkesin dikkat etmesi lazım.OC iyi bir şey değil her ne kadar hızlandırsa da.
hatta minimum olur 
OC demek çekirdeği zorlamak demek ve bu da telefonunun ömrünü azaltmak demek aslında bunu da dikkate al bence sadece sen değil herkesin dikkat etmesi lazım.OC iyi bir şey değil her ne kadar hızlandırsa da.

Kendim 100 küsür Mhz'de kullanmıştım telefonumu. Nokia 5230'dan bile yavaş olmuştuYaptıklarının hiçbirisinin zarar yok
![]()
oradan kullanacağım zaman max 1400 min 200 yapıyorum orijinal halindeki gibi öyle kullanıyorum düşük hızda bekletmemin bir zararı yok anladığım kadarıyla dimi ?
Voltaj vermedikçe çok fazla zararı olmazhatta minimum olur
![]()
ne kadar elektrik elektronik okusamda bunları bize öğretmiyorlar zaten korkuyorumda 
ben düşürmeyi bile düşünüyorum,çünkü 1.4 4 çekirdek şuanlık fazla bile
- - - Eklendi - - -
ya telefonu kullanmıyorken cebimde dururken sadece 100 MHZ'ye alıyorum ekranda gördüğünüz gibi widget'i varoradan kullanacağım zaman max 1400 min 200 yapıyorum orijinal halindeki gibi öyle kullanıyorum düşük hızda bekletmemin bir zararı yok anladığım kadarıyla dimi ?
- - - Eklendi - - -
voltajlara istesem dokunurum ama dokunmak istemiyorumne kadar elektrik elektronik okusamda bunları bize öğretmiyorlar zaten korkuyorumda
![]()
Ama arama gelirse biraz geç görüyorsun ağırlaştığından 
Bana sorduğun sorunun cevabı: EVETAma arama gelirse biraz geç görüyorsun ağırlaştığından
![]()
zaten günde en fazla 4-5 arama yapıyorum genelde telefonumu oyun oynamak ve internete girmek amaçlı kullanıyorum ve tabiki en önemlisi müzik dinlemek için 
4 çekirdeği de 100 mhz ye ayarlasa yine de hızlı oluyor
Bana sorduğun sorunun cevabı: EVETAma arama gelirse biraz geç görüyorsun ağırlaştığından
![]()

4 çekirdeği de 100 mhz ye ayarlasa yine de hızlı oluyor![]()
bir dene istersen,arayuzde ilk önce ufak bir takım takılmalar oluyor sonra akıcı oluyor ama işlem yaptırmayın sakın ben bir kere hafızayı silmistim yaklaşık 1 dk sürmüştü