Sizce Yaptığım Overclock Zararlı Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kendim 100 küsür Mhz'de kullanmıştım telefonumu. Nokia 5230'dan bile yavaş olmuştu :ehe Yaptıklarının hiçbirisinin zarar yok :oke:

PriZm

PriZm

Üye

OC demek çekirdeği zorlamak demek ve bu da telefonunun ömrünü azaltmak demek aslında bunu da dikkate al bence sadece sen değil herkesin dikkat etmesi lazım.OC iyi bir şey değil her ne kadar hızlandırsa da.
Voltaj vermedikçe çok fazla zararı olmaz :) hatta minimum olur :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

OC demek çekirdeği zorlamak demek ve bu da telefonunun ömrünü azaltmak demek aslında bunu da dikkate al bence sadece sen değil herkesin dikkat etmesi lazım.OC iyi bir şey değil her ne kadar hızlandırsa da.

ben düşürmeyi bile düşünüyorum,çünkü 1.4 4 çekirdek şuanlık fazla bile :ehe

- - - Eklendi - - -

Kendim 100 küsür Mhz'de kullanmıştım telefonumu. Nokia 5230'dan bile yavaş olmuştu :ehe Yaptıklarının hiçbirisinin zarar yok :oke:

ya telefonu kullanmıyorken cebimde dururken sadece 100 MHZ'ye alıyorum ekranda gördüğünüz gibi widget'i var :) oradan kullanacağım zaman max 1400 min 200 yapıyorum orijinal halindeki gibi öyle kullanıyorum düşük hızda bekletmemin bir zararı yok anladığım kadarıyla dimi ?

- - - Eklendi - - -

Voltaj vermedikçe çok fazla zararı olmaz :) hatta minimum olur :)

voltajlara istesem dokunurum ama dokunmak istemiyorum :ehe ne kadar elektrik elektronik okusamda bunları bize öğretmiyorlar zaten korkuyorumda :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

ben düşürmeyi bile düşünüyorum,çünkü 1.4 4 çekirdek şuanlık fazla bile :ehe

- - - Eklendi - - -

ya telefonu kullanmıyorken cebimde dururken sadece 100 MHZ'ye alıyorum ekranda gördüğünüz gibi widget'i var :) oradan kullanacağım zaman max 1400 min 200 yapıyorum orijinal halindeki gibi öyle kullanıyorum düşük hızda bekletmemin bir zararı yok anladığım kadarıyla dimi ?

- - - Eklendi - - -

voltajlara istesem dokunurum ama dokunmak istemiyorum :ehe ne kadar elektrik elektronik okusamda bunları bize öğretmiyorlar zaten korkuyorumda :)

Bana sorduğun sorunun cevabı: EVET :) Ama arama gelirse biraz geç görüyorsun ağırlaştığından :kıskıs:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Bana sorduğun sorunun cevabı: EVET :) Ama arama gelirse biraz geç görüyorsun ağırlaştığından :kıskıs:

acelemiz yok,biraz geç bağlansın :kıskıs: zaten günde en fazla 4-5 arama yapıyorum genelde telefonumu oyun oynamak ve internete girmek amaçlı kullanıyorum ve tabiki en önemlisi müzik dinlemek için :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

4 çekirdeği de 100 mhz ye ayarlasa yine de hızlı oluyor :D

:ehe bir dene istersen,arayuzde ilk önce ufak bir takım takılmalar oluyor sonra akıcı oluyor ama işlem yaptırmayın sakın ben bir kere hafızayı silmistim yaklaşık 1 dk sürmüştü :ehe

Üst Alt